Nicol Kremers haalt uit naar Peter Gillis; wordt vervolgens bang

Nicol Kremers haalt uit naar Peter Gillis

Het komt regelmatig voor dat Nicol Kremers een niet zo handige actie heeft. Blijkbaar denkt ze helemaal niet na over de consequenties. Gisteren heeft ze een foto op haar Instagram verhaal geplaatst waarin ze uithaalt naar Peter Gillis en vervolgens krabbelt ze weer terug om bang te worden van wat ze zelf heeft gedaan. Niet echt verstandig en ook helemaal niet handig om te doen. Maar dit is niet de eerste keer dat Nicol dit doet. 

Onhandige uitspraken van Nicol Kremers

Als het gaat om onhandige uitspraken is Nicol Kremers een partij die je niet over het hoofd kunt zien. Ze heeft regelmatig onhandige uitspraken. Een tijdje geleden zei ze bijvoorbeeld dat ze direct een aangifte ging doen, waar haar management vervolgens een stokje voor moest steken door te zeggen dat ze eerst in overleg ging met haar advocaat. Het is niet bepaald handig hoe Nicol dit aanpakt. 

Nicolleke probeert iedereen ook steeds te laten geloven dat ze geen relatie heeft. Dit kan natuurlijk best, maar is er iemand die het echt uitmaakt of Nicol nou een relatie heeft of niet? Ze vindt het gewoon heerlijk om met meerdere mannen op één avond wat te gaan doen. 

Nicol Kremers haalt uit naar Peter Gillis

Gisteren heeft Nicol Kremers een foto op haar verhaal geplaatst, waar ze onder heeft gezet: “Ik was nog vergeten te vermelden: veterstrik diploma vereist”. Dit kan alleen maar op Peter Gillis slaan. Dat ze naar haar ex uithaalt is nog tot daaraan toe, maar hierna belt ze iemand op om te vertellen hoe bang ze is. 

Nicol Kremers veterstrikdiploma
Nicol Kremers haalt uit naar Peter Gillis; wordt vervolgens bang 4

Op een terras heeft een spion van Juicechannel gisteren gezien hoe Nicol de foto maakte, maar dit is niet het enige. Hierna was Nicolleke aan de telefoon te horen dat ze zich niet veilig voelt en bewaking en camera’s bij haar huis wil. Natuurlijk weten we dan dat Peter Gillis ervoor zorgt dat ze zich onveilig voelt, maar is het dan niet verstandig om hem gewoon met rust te laten? Nicol lijkt het een beter idee om steeds maar weer naar hem uit te halen. Zal het zin hebben?

Nicol Kremers bang
Nicol Kremers haalt uit naar Peter Gillis; wordt vervolgens bang 5