Nicol Kremers gaat in de aanval: “Alle afleveringen van Massa is Kassa verwijderd”

Nicol Kremers gaat in de aanval

Nicol Kremers gaat in de aanval. De ex van Peter Gillis heeft besloten dat alleen een rechtszaak niet voldoende is voor wat Petertje haar allemaal heeft aangedaan. Ze gaat nu volop in de aanval. Wat is haar doel van de aanval? Massa is Kassa van de buis trekken. Voor Talpa kan dit ook slecht nieuws betekenen, want ze kunnen hier een flinke boete voor ontvangen. Zal Nicol het voor elkaar krijgen?

Nicol Kremers mishandelt door Peter Gillis

Het is nu eigenlijk allang nieuws van gisteren, maar Peter Gillis moet voor de politierechter verschijnen voor een mishandelingszaak. Het gaat hierbij om een zaak waarbij Petertje Nicol meerdere malen mishandeld heeft. Nicol heeft voor tien incidenten aangifte gedaan tegen Peter. Blijkbaar is de rechtszaak niet genoeg wraak voor Nicol, want ze wil Peter helemaal uitbuiten. 

Nicol heeft aangegeven dat ze het grootste gedeelte van haar relatie met Peter Gillis bij hem bleef uit angst. Ook geeft ze aan dat ze nog steeds bang is voor Petertje, maar zich nu genoeg gesteund voelt om de aanval in te zetten. Blijkbaar wil ze hem er niet makkelijk vanaf laten komen, dus kiest ze direct voor een harde aanpak. Nicol wil alle afleveringen van Massa is Kassa waar ze zelf in voorkomt laten verwijderen. 

Alle afleveringen van Massa is Kassa verwijderd

Het doel van Nicol is het verwijderen van alle Massa is Kassa afleveringen waar ze in voorkomt. Zelfs bij dit seizoen zijn dit er nog best wat. Nicol staat hierin erg sterk, want ze heeft geen toestemming gegeven om uitgezonden te worden. De advocaten van Nicol hebben hier een lange brief over gestuurd naar de producenten: Talpa en Concept Street. 

Het gaat niet alleen om afleveringen waar Nicol in te zien is, maar ook in meerdere shorts zijn meerdere beelden van Nicol te zien. Ze zullen hier iets aan moeten doen, want de kosten kunnen anders hoog oplopen. Waarschijnlijk doet Nicol er nu alles aan om Peter Gillis helemaal kaal te plukken. Waar het nu op lijkt, gaat haar dit lukken ook. Hoe ver gaat Nicol nog om Peter uit te buiten?