Nicol Kremers gaat haar levensverhaal met ons delen: Ze komt binnenkort met een biografie over haar leven

Nicol Kremers gaat haar levensverhaal met ons delen

Nicol Kremers heeft ervoor gekozen om mee te doen aan de trend. Ze gaat nu ook een boek uitbrengen over haar leven. De kans is groot dat ze hierin het een en ander op wil helderen over de situatie met Petertje. Dit gaat waarschijnlijk een bijzonder boek worden. 

Het leven van Nicol Kremers

Het leven van Nicol Kremers heeft er tot nu toe nog niet zo rooskleurig uit gezien. Nicol heeft door de jaren heen veel problemen gehad met de vakantieparken magnaat Peter Gillis, die haar vermoedelijk mishandeld heeft voor jaren. Daarnaast heeft ze ook te kampen gehad met een verslaving. Nu heeft ze eindelijk haar leven een beetje op de rit gekregen. 

Op het moment zit Nicol in Thailand om te werken aan haar PTSS. Ze schijnt dit opgelopen te hebben van Peter Gillis. Al lijkt ze vooral te feesten, is ze ook hard bezig met haar PTSS. Voor Nicol is het de komende tijd hopen dat ze er wat mee kan. Misschien heeft het schrijven van het boek haar ook wel geholpen. 

Het boek van Nicol Kremers

Het levensverhaal van Nicol Kremers komt dus in een boek te staan. Hoe het boek precies gaat heten of eruit komt te zien, is nog niet duidelijk. Het is echter wel duidelijk dat er een boek komt, en dat de schrijver op het moment de puntjes op de i aan het zetten is. Andries Jelle de Jong is op het moment bezig met haar boek. 

De kans is groot dat we nieuwe inzichten gaan krijgen over het leven van Nicol Kremers en Peter Gillis destijds. Al is het niet helemaal duidelijk wat er precies is gebeurd, is het te hopen dat Nicol er deze keer wel wat duidelijks van kan maken. 

Juridisch gezeik tijdens het uitbrengen van het boek

De kans is groot dat Nicol weer te maken krijgt met juridisch gezeik als ze het boek uit wil brengen. Petertje probeert alles tegen te houden waar hij in voorkomt. Wij hebben hier ook al mee te maken gehad. Als iets niet helemaal gaat zoals die ronde gehaktbal voor ogen heeft, stuurt hij direct juristen op je af. 

Als er iets in het boek staat wat hem niet aanstaat, is de kans groot dat hij dit weer gaat proberen. De kans is aanwezig dat het team van Nicol hier nu zodanig doorheen kan kijken dat dit geen probleem meer voor haar gaat zijn.