Nicol Kremers gaat flink los met haar nieuwe vriend: “Ze kon nog net haar jurk aanhouden”

Nicol Kremers gaat flink los met haar nieuwe vriend

Dat Nicolleke het niet erg vindt om uit te gaan, weten we natuurlijk wel. Het maakt haar hierbij niet uit welke dag het is, want ook op een maandag vindt ze dit geen probleem. Kremers is gisteren in Groningen gespot door een spion van RealityFBI. Hier had ze veel moeite met haar jurkje omhoog houden, want ze is met een nieuwe vriend gespot die nogal gretig naar haar billen aan het grijpen was. 

Nicol Kremers toch in Groningen

Op haar live video werd er aan Nicol gevraagd of ze in Groningen was. Hierop zei ze dat ze gewoon op haar kantoor was, maar dit blijkt dus niet het geval te zijn. Door meerdere mensen is ze vannacht gespot in een beachclub in Groningen. Hier was ze te zien met een man die uit Groningen komt. Zal dit dan haar nieuwe vriend zijn?

Nicol Kremers uitgaan
Nicol Kremers gaat flink los met haar nieuwe vriend: “Ze kon nog net haar jurk aanhouden” 4

Iedereen vraagt zich dan natuurlijk af waarom Nicol op een maandag aan het stappen is. Blijkbaar vindt ze dit gewoon normaal om te doen. Wat dan wel bijzonder is om te zien, is dat er zoveel andere mensen die dit ook vinden. Nicol deed er in ieder geval veel aan om niet gespot te worden. Ze moet ook expliciet op haar verhaal delen dat ze nog single is:

Nicol Kremers single
Nicol Kremers gaat flink los met haar nieuwe vriend: “Ze kon nog net haar jurk aanhouden” 5

Nicol Kremers probeert Peter Gillis steeds een trap na te geven

Nicolleke kan het maar niet laten om Peter Gillis steeds maar een trap na te geven. Op haar verhaal laat ze even weten dat als je haar vriend wilt worden dat je eerst je veterstripdiploma moet hebben. Kortom, ze wil niet nog iemand als Peter Gillis hebben. 

Petertje trekt zich natuurlijk nergens wat van aan, want tijdens een interview met PowNed laat hij ook weer van zich horen over het slechte nieuws. Het enige wat hij uit weet te kramen is wat we altijd horen: “Hoge bomen vangen veel wind”. Kijk zelf maar!