Nicol Kremers doet een boekje open over mishandeling Peter Gillis: ‘Ik voerde een toneelstukje op’

Nicol Kremers doet een boekje open over mishandeling Peter Gillis

Nicol Kremers doet een boekje open over mishandeling Peter Gillis. Eindelijk heeft Nicol Kremers een interview gegeven over de mishandeling van Peter Gillis. Het is nu een jaar na de mishandeling die alles in werking heeft gezet en Nicol heeft eindelijk het idee om haar verhaal te doen. Ze doet haar verhaal bij het weekblad Party

De relatie met Peter Gillis

Nicol vertelt eerst wat over haar relatie met Peter Gillis. Ze geeft aan dat ze haar gevoelens lang heeft weggestopt en alles nu weer naar boven komt nu ze aangifte gaat doen. Het plan om aangifte te doen, gaat ze nu vooralsnog doorzetten. Ze zegt dat Peter Gillis haar destijds onder druk heeft verboden om aangifte te doen. Nu zegt ze dat ze er klaar mee is dat Petertje haar zo vaak negatief in de media heeft benoemd. 

Volgens Nicol was ze tijdens haar relatie met Peter heel ongelukkig. Zo zei ze hierover: ‘Tijdens de opnames voerde ik een toneelstukje op’. De mishandeling van vorig jaar mei is veel in de media naar voren gekomen, maar Nicol gaat aangifte doen voor meerdere mishandelingen. Zo zegt ze: ‘Ik ga aangifte doen voor alle mishandelingen. Dat zijn er flink wat’. Ze zegt dat ze dit niet eerder heeft gedaan uit angst voor Petertje. 

Meer problemen voor Nicol Kremers

Dit zijn niet de enige problemen die Nicol Kremers op het moment heeft. Op het moment verblijft ze met een aantal andere dames in een vakantiehuisje om haar pikante content voor 0nlyfans op te nemen. De verhuurder van het huisje is hier alleen niet zo blij mee. Hij heeft aangegeven dat dit niet van tevoren is afgesproken en dat hij er werk van gaat maken.