Nicol Kremers bang: “Peter Gillis heeft mij 10 keer mishandeld”

Nicol Kremers bang

Nicol Kremers bang voor Peter Gillis. Tijdens een interview met RTL Boulevard laat Nicol Kremers eindelijk van zich horen over de zaak van Peter Gillis. Hierin vertelt ze over de 4,5 jaar relatie met Peter Gillis waarin ze fysiek door hem mishandeld zou zijn. Voor het eerst laat ze openhartig weten hoe haar kant van het verhaal in elkaar steekt. Ze laat weten dat ze eigenlijk altijd bang is geweest voor Peter Gillis.

Eindelijk sterk in haar schoenen

Nicol laat weten dat ze nooit aan de bel heeft getrokken omdat ze bang is voor Peter Gillis. Op het moment heeft ze het idee dat ze sterk genoeg in haar schoenen staat om dit wel te doen. Door haar managers die achter haar staan, durft ze haar verhaal nu te doen. 

De eerste keer is de situatie tussen Peter en Nicol aan het licht gekomen door een incident waarbij Peter Nicol in haar rug en neus gebeten, tegen de muur geduwd en in haar boezem geknepen hebben. Destijds heeft Nicol geen aangifte gedaan ‘uit angst’, maar het OM is toch over gegaan tot vervolging doordat een agent aangifte heeft gedaan en er foto’s en opnames zijn van het incident. 

Nicol blijft bij Peter Gillis

De interviewer stelt hierbij een kritische vraag aan Nicol Kremers: “Je had ook alle comfort bij Peter, is dat de reden dat je bij hem bleef?”. Nicol heeft deze vraag een beetje van zich afgeschud: “De enige reden dat ik bij Peter bleef is omdat ik schik had”. Ook stelt de interviewer de vraag: “Hield je van hem?”, waarop Nicol reageert: “Op zekere hoogte wel, maar niet zoals het op de normale manier hoort te gaan”. 

De aangifte

Nicol Kremers heeft vanuit een geheime locatie waar ze verblijft aangifte gedaan, al liet ze ook weten dat ze een huis in Tilburg heeft gekregen. Ze zegt dat ze één aangifte heeft gedaan van tien verschillende feiten. Nicol maakt in het interview ook direct duidelijk wat haar doel is van de aangiftes: “Ik wil een statement maken voor vrouwen die in dezelfde situatie zitten; dat het nooit te laat is om actie te ondernemen, weg te gaan en jezelf te laten helpen”. 

Peter Gillis nog steeds in contact met Nicol Kremers

Tijdens het interview horen we ook dat Peter Gillis nog steeds contact probeert te zoeken met Nicol Kremers. Nicol geeft echter aan dat ze hier zelf niet op zit te wachten: “Ik wil gewoon dat ik die man nooit meer hoef te zien”. Bekijk het hele interview hier!