Nederland zit niet meer op Rob Kemps te wachten: Tijd voor een nieuwe flop?

Nederland zit niet meer op Rob Kemps te wachten

Nederland zit niet meer op Rob Kemps te wachten. Het televisielandschap ligt al een tijdje op zijn kop met alle kijkcijfers. Alle kijkers verzamelen zich rondom bepaalde programma’s en voor de rest lijkt het erop dat de tv gewoon uit blijft bij veel mensen thuis. Een volgende poging om er weer wat meer leven in te blazen, is een nieuw programma met Rob Kemps. Alleen het lijkt erop dat Nederland niet meer op de beste man zit te wachten. 

Veel Nederlanders kunnen Rob Kemps niet waarderen

Als er iets is wat er snel bij veel mensen in het verkeerde keelgat kan gaan schieten, is het wel vreemdgaan. Nu Rob Kemps ongegeneerd op Instagram deelt hoe hij met zijn nieuwe vriendinnetje op pad is, terwijl zijn ex thuis de eerste momenten van zijn kind meekrijgt, wordt niet gewaardeerd. Ondanks dat Rob Kemps nooit wat heeft ontkend, 

Rob Kemps krijgt weer een nieuw programma

Ondanks dat Rob Kemps niet meer zo gewaardeerd wordt, krijgt hij wel een nieuw programma. Dit heeft hij eerder deze week bij het Oeral festival met Cornald Maas bevestigd. Het programma gaat gevormd worden rondom muziek en wordt in september opgenomen. Het programma is een initiatief van Talpa. Een deel gaat opgenomen worden in een studio en een ander deel op een documentaire-achtige manier. 

Rob Kemps gaat dit samen met een zanger doen. De opnames gaan plaatsvinden in Amerika. Het is maar de vraag of dit het programma het goed gaat doen. Het Oeral festival met Cornald Maas scoorde namelijk ook bijzonder slecht. Ze hebben maar 192.000 kijkers weten vast te houden.