Monica Geuze ruilt Rijk Hofman in voor Stefan de Vries: Tijd voor de volgende scharrel

Monica Geuze ruilt Rijk Hofman in voor Stefan de Vries

Monica Geuze ruilt Rijk Hofman in voor Stefan de Vries. Na haar vorige relatie is Monica Geuze weer flink wat rond gaan scharrelen. Deze aandacht zoekt ze blijkbaar niet zomaar ergens, want ze gaat er steeds vandoor met haar influencer vrienden. Eerst was het Rijk Hofman, maar nu lijkt het erop dat Stefan de Vries ook in beeld begint te komen. Zal ze Rijk nu aan het lijntje houden?

Monica Geuze en Rijk Hofman

Monica Geuze en Rijk Hofman zijn al een hele tijd met elkaar bezig. Rijk ziet het best serieus, maar Monica weet nog niet zo goed wat ze wil. Tijdens een interview met RTL Boulevard geeft ze namelijk aan dat het vooral “go with the flow” is. Het lijkt erop dat ze Rijk Hofman nu al ingeruild heeft voor een ander. 

Monica Geuze en Stefan de Vries

We zien Monica Geuze steeds vaker met Stefan de Vries. Het lijkt er zelfs een beetje op dat de twee met elkaar aan het scharrelen zijn. Het is nu een beetje afwachten en kijken wat hier precies gaat gebeuren. Misschien is Rijk er eindelijk klaar mee dat ze hem een hele tijd aan het lijntje heeft gehouden. Op de tweede en de derde foto van deze Instagram post is dit goed te zien.