Model Lieke van der Hoorn plaatst pikante foto’s op Instagram

Model Lieke van der Hoorn plaatst pikante foto's op Instagram

In Nederland zien we regelmatig een prachtig model voorbij komen. Op de een of andere manier weten we in ons kikkerlandje prachtige dames te maken. Ook dit keer zijn we een prachtig model tegengekomen op Instagram. Hier gaat het om Lieke van der Hoorn. Een tijdje geleden is ze helemaal opgeblazen op Instagram omdat ze een prachtig lichaam heeft en het niet erg vindt om deze te laten zien. 

Wie is Lieke van der Hoorn?

De meeste mensen zullen haar waarschijnlijk nog niet kennen. Lieke van der Hoorn is een freelance model dat steeds groter wordt op Instagram. Haar pikante foto’s worden door veel mensen gewaardeerd en ook veel bekeken. Op zo’n warme dag als vandaag is het niet erg om het nog iets warmer te krijgen door een prachtig model als Lieke van der Hoorn. 

Van der Hoorn plaatst pikante foto na pikante foto op haar Instagram. Ze heeft zelfs een prachtige foto geplaatst waarin ze helemaal geen kleding aan heeft. Zo’n pikante foto kijken we natuurlijk graag naar. Met zo’n prachtig lijf en een mooi hoofd zijn er veel modellenbureaus die met haar samen willen werken. Ze heeft op het moment een vast bureau waar ze mee samenwerkt. 

Helaas voor de liefhebbers is Lieke van der Hoorn al bezet, maar dit hoeft je natuurlijk niet tegen te houden om naar haar prachtige lichaam te kijken. Op het moment heeft ze 118 duizend volgers op Instagram en is ze steeds maar aan het groeien. Wij hebben speciaal voor jullie een aantal prachtige foto’s van Lieke van der Hoorn op een rijtje gezet. Kijk maar!