Mikky Kiemeney deelt een foto met een wel heel krap topje

Mikky Kiemeney deelt een foto met een wel heel krap topje

Mikky Kiemeney is natuurlijk een prachtige dame die velen wel in hun bed willen hebben liggen. Ondanks dat dit een beetje te hoog gegrepen is, kun je wel genieten van haar pikante foto’s. Op Instagram deelt ze dit keer ook weer een pikante foto met een heel krap topje. Wij kunnen het natuurlijk niet overslaan om dit eventjes met jullie te delen. 

Mikky Kiemeney zwanger

Mikky Kiemeney is op het moment zwanger. Ze heeft uitgebreid verteld hoe het allemaal gegaan is. Ondanks dat ze zwanger is, ziet ze er nog prachtig uit. Het is zo te zien dat je er ook als je zwanger bent er nog prachtig uit kan zien. Dit keer laat ze dit zien door een wel heel krap topje aan te trekken en hier een prachtige spiegelfoto van te maken. 

Mikky Kiemeney met een heel krap topje aan

Mikky Kiemeney is influencer en staat vooral bekend als de vriendin van Frenkie de Jong. Daarnaast is ze ook nog eens een prachtige verschijning waar iedereen graag naar kijkt. Haar hele Instagram staat vol met prachtige foto’s en af en toe gunt ze ons ook nog een prachtig extraatje op haar verhaal. 

Dit keer is het ook weer een prachtige foto die ze op haar verhaal zet. Op het moment is ze heerlijk op vakantie, dus kleedt ze zich het liefst zo schaars mogelijk. Dit keer doet ze dat door een heel krap topje aan te doen. Kijk zelf maar!

Mikky Kiemeney krap topje
Mikky Kiemeney deelt een foto met een wel heel krap topje 3