Mia Nicolai haalt een ‘Dotannetje’ uit: “Dit is compleet in scene gezet”

Mia Nicolai haalt een ‘Dotannetje’ uit

Mia Nicolai haalt een belachelijke actie uit om nog een beetje aandacht te kunnen krijgen. Nu haar solocarrière alweer stil begint te liggen, haalt ze een ‘Dotannetje’ uit volgens Yvonne Coldeweijer. Ze heeft een leuk verhaal in scene gezet die ook bij haar volgers niet zo in de smaak valt. Blijkbaar denkt ze dat ze hiermee meer luisteraars kan krijgen. Gaat iemand haar nog uit deze waan halen?

De solocarrière van Mia Nicolai

Na de afgang bij het Songfestival heeft Mia Nicolai besloten haar partner Dion Cooper compleet te laten vallen om een solocarrière te beginnen. Deze solocarrière lijkt echter een minder groot succes te zijn dan waar ze eigenlijk naar op zoek was. Na het al een paar keer eerder geprobeerd te hebben, heeft ze alweer hetzelfde nummer uitgebracht. 

Net als de vorige keren heeft ze nog niet zoveel succes weten te behalen met dit nummer, want de mensen die haar al langer volgen hebben het natuurlijk al eerder gehoord. Zelf is ze nog in de waan dat ze wat van haar solocarrière kan maken, maar ik vraag me af of dit ooit wat gaat worden. 

De video op TikTok

Mia Nicolai plaatst op TikTok een video waarin ze iemand op straat confronteert die heel toevallig naar haar nummer aan het luisteren is. Dotan heeft ook iets soortgelijks gedaan door nep-accounts te gebruiken om bekender te worden. Voor artiesten is dit blijkbaar een normale manier om luisteraars te vergaren. De video op TikTok kun je hieronder zien

(artikel gaat verder onder de video)

@mianicolai_music I GOT NERVOUS!!!!! #loop #newmusic ♬ Loop (Chorus) – Mia Nicolai

Volgers trappen er niet in

Helaas voor Mia zien haar volgers er dwars doorheen. Het viel Yvonne Coldeweijer al op dat Mia en de dame op de video elkaar al volgen op Instagram, maar ook de volgers van Mia trappen er niet in. Zo staan er onder de video verschillende comments, zoals: “Als je zangcarrière mislukt, kun je altijd nog actrice worden” en “Dit noemen we een ‘Dotan doen’.”

Daarnaast speelt er ook een discussie op waar Mia Nicolai zich zelf ook mee bemoeid. Op de een of andere manier weet ze het zelf vol te houden dat het niet in scene is gezet. Kijk maar naar de discussie hieronder:

Discussie Mia Nicolai
Mia Nicolai haalt een ‘Dotannetje’ uit: “Dit is compleet in scene gezet” 3