Maxime Meiland wil meer geld voor haar rol in Chateau Meiland: Verdient ze dit ook?

Maxime Meiland wil meer geld voor haar rol in Chateau Meiland

Maxime Meiland heeft zich laten horen over haar rol in Chateau Meiland. Omdat ze vindt dat ze een steeds grotere rol krijgt in het programma, vindt ze ook dat ze hier meer geld voor verdient. Ze kan dit zelf heel mooi vinden, maar dit geld moet ze van haar ouders krijgen. Dan is het vooral de vraag; verdient Maxime Meiland meer geld voor haar rol in Chateau Meiland?

Maxime Meiland in Chateau Meiland

We zien in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland in elke aflevering wel wat van Maxime Meiland. Omdat ze nu ook een ‘hoofdrol’ speelt in de serie, wil ze hier ook meer geld voor krijgen. De serie Chateau Meiland is eigenlijk begonnen om over Martien Meiland te gaan, maar op het moment begint het steeds meer over de rest te gaan. 

Dit seizoen van Chateau Meiland gaat over hoe ze Code Rosé aan het opknappen zijn. Aangezien Maxime hier volop aan meewerkt, wil ze hier ook meer geld voor krijgen. In het programma is echter vooral te zien hoe Maxime aan het zeuren is, haar hond in het pension laat poepen en haar vader saboteert. Zal dit extra geld waar zijn voor het programma?

Het volgende seizoen van Chateau Meiland

Er is al een nieuw siezoen van Chateau Meiland aangekondigd. In de finale van dit seizoen kunnen we zien hoe Code Rosé eindelijk open gaat en het volgende seizoen gaat hier op door. Het enige probleem is dat we de opening van Code Rosé al volop in de media voorbij hebben zien komen. Heel veel meer dan herhaling kunnen we dan ook niet verwachten. 

De kijkcijfers van dit seizoen van Chateau Meiland zijn om te janken. Dit komt voornamelijk door de hoeveelheid herhaling die we zien. Iedere aflevering lijkt op de andere en alle interessante feitjes zijn al in de media gekomen. Voor de kijkcijfers doet dit niet veel goeds, want kijkers willen graag iets nieuws zien. Het is dus ook maar de vraag hoe ze dit op gaan lossen bij het volgende seizoen van Chateau Meiland.