Maxime Meiland schaamt zich dood voor Martien Meiland: “Hij kan heel vervelend doen tegen mensen”

Maxime Meiland schaamt zich dood voor Martien Meiland

Maxime Meiland zegt dat ze een goede relatie heeft met haar vader, maar tijdens een gesprek met weekblad Weekend zegt ze dat ze zich soms dood kan schamen voor haar vader. Het schijnt dat Martien heel vervelend kan doen tegen mensen. 

Een beschaamde Maxime

Martien Meiland schijnt nogal gênante situaties te veroorzaken waar Maxime bij is. Hij schijnt nogal een gênante vader te zijn. Maxime heeft aan weekblad Weekend vertelt hoe ze zich soms enorm schaamt voor haar vader. Zo zegt ze hierover: “Hij kan heel vervelend doen tegen mensen”. 

Hierna beschrijft ze ook de situaties waar haar vader voor kan zorgen. “Als hij gedronken heeft, gaat hij mannen lastigvallen die zijn zoon hadden kunnen zijn”, vertelt Maxime, “Die vinden hem natuurlijk helemaal leuk omdat hij Martien Meiland is en dit vinden ze allemaal grappig. Mijn vader begint dan met die jongens te flirten. Dan wil ik gewoon weg!”

Martien houdt niet op

Maxime beschrijft ook hoe Martien niet op wil houden met dit gedrag. “Maar luisteren wil hij niet”, zegt Maxime, “Dan zie ik iemand die gewoon aandacht zoekt. Misschien is het om bevestiging te krijgen. Ik schaam me hier dood voor. Dit kan gewoon niet.” Martien kickt dus gewoon op jonge mannetjes. Misschien verschilt hij dan ook niet zoveel met onze bipolaire cokejunk Gordon.