Maxime Meiland promoot onzin: Enorm slechte reviews

Maxime Meiland promoot onzin

Maxime Meiland promoot onzin. Ik heb al eerder een keer geschreven over Maxime Meiland die complete onzin op haar Instagram promoot, maar dit keer is ze niet de enige die dit doet. Samen met een aantal andere influencers zijn ze bezig met het promoten van een app die enorm slechte reviews krijgt van de gebruikers. Zal Maxime weer ergens ingesprongen zijn zonder dat ze het na heeft gelezen?

Maxime Meiland promoot onzin dating app

Hetgeen dat Maxime Meiland dit keer promoot, is een onzin dating app. Op verschillende review websites is te zien hoe slecht de app daadwerkelijk is. In het begin waren er nog wel redelijke reviews, maar de meest recente reviews zijn allemaal schrikwekkend slecht. Het idee van de app klinkt heel goed, maar om het goed te gebruiken moet je betalen. 

Slechte review Fruiz
Maxime Meiland promoot onzin: Enorm slechte reviews 3

Maxime Meiland is niet de enige die in de val getrapt is. Ook de zus van Gio Latooy, Melanie Latooy is erin getrapt. Blijkbaar vinden mensen het tegenwoordig lastig om eerst te kijken wat je promoot voordat je het zomaar op social media plaatst. Het is niet echt handig om zomaar alles online te gooien. Maar ja, mensen doen tegenwoordig veel om geld te krijgen… Blijkbaar ook onzin op social media zetten. 

De zoveelste keer voor Maxime

Dit is de zoveelste keer dat we Maxime onzin zien promoten. Misschien is het goed om haar zus de app aan te smeren, want Montana Meiland is bang dat ze niet voor haar dertigste kinderen kan krijgen. De beelden van Maxime die de app promoot zijn hieronder te bekijken.