Maxime Meiland prikt dwars door haar hemd heen: Zal ze het koud hebben?

Maxime Meiland prikt dwars door haar hemd heen

Maxime Meiland heeft natuurlijk al toegegeven dat ze een pikant verleden heeft, maar inmiddels plaatst ze ook al pikante foto’s op haar Instagram. Gisteren plaatste ze op haar verhaal een foto waarop ze dwars door haar hemd heen prikt. Zal ze het zo koud hebben op die foto of is ze gewoon opgewonden dat ze zo’n foto maakt?

Het pikante verleden van Maxime Meiland

Een tijdje geleden is er een pikante video van Maxime uitgelekt. Het was eerst nog maar de vraag of zij dit was, maar later bleek dat ze helemaal in de webcam business zat. Ze had hier zelf een bedrijf voor opgezet, waar ze later spijt van heeft gekregen. De pikante video’s van Maxime zweven nog steeds ergens rond op het internet. 

Uiteindelijk heeft ze zich bedacht en wilde ze toch uit dit verleden stappen. Dat is haar voor een groot deel gelukt inmiddels, maar ze plaats nog steeds van dit soort foto’s. Zal dit er wat mee te maken hebben? 

De foto

Maxime Meiland plaatst de foto hieronder op haar verhaal. Het is niet helemaal duidelijk wat haar idee hiermee was, maar je kunt duidelijk zien dat ze door haar hemd heen aan het prikken is. Misschien vindt ze het gewoon leuk dat je haar kwarktassen kan zien hangen. Hoe dan ook, het is niet erg om naar te kijken. Kijk zelf maar!

Maxime Meiland prikt door hemd heen
Maxime Meiland prikt dwars door haar hemd heen: Zal ze het koud hebben? 3