Maxime Meiland licht gasten van Code Rosé op: “Het gaat helemaal fout”

Maxime Meiland licht gasten van Code Rosé op

Maxime Meiland licht gasten van Code Rosé op. De Meiland telg heeft al vaker dingen op haar Instagram aangeprezen die niet helemaal zuiver zijn, maar dit keer gaat ze zelf aan de slag met oplichting. Ze laat de gasten van Code Rosé verplicht extra betalen voor een kamer als ze deze online boeken. Blijkbaar gaat het niet helemaal goed aan de kant van de Meilandjes. Zal Maxime Meiland tegenwoordig verder gaan als oplichter?

Maxime Meiland licht haar volgers op

Het is al vaker voorgekomen dat Maxime Meiland haar volgers op probeert te lichten. Dit doet ze door onzuivere producten aan te prijzen op haar Instagram. Vorige week is dit ook opgepakt bij Op1, die ook niet zo blij waren met deze producten. Maxime is er zwaar voor afgerekend dat ze dit soort producten probeert te promoten. 

De kans is niet zo groot dat Maxime hier slechte bedoelingen bij had. Waarschijnlijk heeft ze zich gewoon niet ingelezen in het product en leek het haar mooi om te promoten. Een onzin thee helpt alleen niet om af te vallen, maar blijkbaar gelooft Maxime hier zelf wel in. 

Maxime Meiland gaat verder als oplichter

Het promoten van onzin betekent niet direct dat je aan het oplichten bent, maar wat Maxime bij Code Rosé aan het doen is, duidt wel direct op oplichting. Sinds kort heeft het pension van de Meilandjes, Code Rosé, ook een website waar je op kan boeken. Maxime heeft dit niet goed ingesteld, dus hebben veel gasten te veel betaalt voor het verblijf in het pension. 

Maxime laat weten in een video dat ze per ongeluk op de website van Code Rosé heeft geplaatst dat het verplicht is om een fles champagne of prosecco en een babybedje aan te klikken. Dit houdt in dat de gasten dit altijd moeten betalen, al drinken ze geen wijn of hebben ze geen baby. Maxime schildert het zelf af als ‘Wat kleine opstart problemen’, maar als het geld niet terug wordt betaald, is het gewoon oplichting. Gelukkig heeft Maxime voor haar volgers een hele uitleg waarom dit gebeurd is. Kijk hieronder zelf maar!