Maxime Meiland kondigt het einde van Chateau Meiland aan: “Als we stoppen…”

Maxime Meiland kondigt het einde van Chateau Meiland aan

Maxime Meiland doet een vervelende aankondiging voor de fans van Chateau Meiland. Het einde van Chateau Meiland zit er namelijk aan te komen. Tijdens Open Casa, de nieuwe serie van de glimworm Robert Rodenburg, heeft ze het over het einde van het programma. Het werd eerder al bekend dat het einde er snel aan zat te komen, maar het lijkt erop dat dit sneller gaat zijn dan we dachten. 

Het succes van Chateau Meiland

Chateau Meiland is eigenlijk altijd een groot succes geweest op tv. In 2019 heeft Chateau Meiland het voor elkaar gekregen om de Gouden Televizier-Ring te winnen. Sindsdien is het programma flink uitgemolken door Talpa, ondanks dat de kijkcijfers aan het verminderen zijn. Het succes van Chateau Meiland is groot geweest, maar de koek begint een beetje op te raken. 

Maxime Meiland heeft hier ook het een en ander over te vertellen. “Ik vind Chateau Meiland heel leuk, want ik doe het samen met mijn ouders. Maar het zal me niet verbazen als we binnenkort een keer zitten van: ‘Nou joh, het is nu wel goed’.”, aldus Maxime. 

Martien en Erica Meiland over het stoppen van Chateau Meiland

Maxime vertelt ook aan Robert Rodenburg hoe haar ouders denken over het einde van Chateau Meiland. “Die denken daar ook zo over”, laat het Meiland-telg weten, “We zitten daarmee op één lijn. Je weet natuurlijk niet wat er in de toekomst gebeurd, maar we willen niks verzinnen om de serie maar door te laten gaan”. Dat is maar goed ook, want de kijkers vinden de herhaling in dit seizoen al een beetje te. 

Hierna geeft Maxime aan hoe ze het daadwerkelijke stoppen ziet. “Als we stoppen, stoppen we. Dat is ook gewoon prima. Op een gegeven moment is de koek gewoon op en dat biedt misschien ook wat rust.”, aldus Maxime Meiland. Het is niet precies duidelijk wanneer Chateau Meiland gaat stoppen, maar het stoppen lijkt wel dichterbij te zijn dan we eerst dachten.