Maxime Meiland houdt een groot geheim achter voor haar dochter: “Daar is ze nu nog te jong voor”

Maxime Meiland houdt een groot geheim achter voor haar dochter

Maxime Meiland loopt met een groot geheim rond voor haar dochtertje Claire. Voor heel Nederland is het bekend dat de huidige vriend van Maxime, Leroy, niet de biologische vader is van de kleine Claire. Het lijkt er ook niet op dat Maxime de komende tijd van plan is om haar dit te vertellen. Zo laat Maxime weten dat Claire nog veel te jong is om dit te weten. 

De vader van Claire

Als je nog niet zo lang naar Chateau Meiland kijkt, is het misschien nog niet duidelijk dat Leroy niet de vader van de kleine Claire is. Als je wel wat langer kijkt, weet je dat de vader de ex van Maxime is, Jaap. Deze vent heeft Maxime direct verlaten toen ze vertelde dat ze Claire wilde houden. Nu Claire al weer vijf jaar oud is, vindt Maxime het erg lastig om haar dit te vertellen. 

Maxime Meiland heeft voordat ze een relatie met Leroy kreeg Claire helemaal zelf opgevoed. Toen Maxime Meiland aan Jaap heeft laten weten dat ze Claire niet weg wilde laten halen, heeft hij besloten om even een pak melk te halen en nooit meer terug te komen. Na de geboorte van Claire heeft Maxime een aantal pogingen gedaan tot contact opnemen met deze man, maar dit was tevergeefs. 

Weer contact met Claire

Nu Maxime een relatie heeft met Leroy vindt deze vent het een goed idee om wel weer contact te zoeken met Maxime en Claire. Aangezien Claire Leroy ‘papa’ noemt, vindt Maxime het niet nodig om haar contact te laten hebben met haar ex. Er is dan ook nog geen ontmoeting geweest. 

Maxime is wel van plan om het ooit aan haar dochter te gaan vertellen. Ze vindt het nu nog veel te vroeg, maar ze is het op een gegeven moment wel van plan. Daarnaast geeft ze ook aan hier niet al te lang mee te willen wachten. Maxime gaat binnenkort dus voor een lastige keuze staan.