Maxime Meiland haalt keihard uit naar Nicol Kremers: “Ze is ontspoord”

Maxime Meiland haalt keihard uit naar Nicol Kremers

Maxime Meiland haalt keihard uit naar Nicol Kremers. In het tijdschrift Weekend heeft Maxime Meiland zich laten horen over Nicol Kremers en de keuzes die Nicol heeft gemaakt voor haar carrière. Ze durft het zelfs in haar mond te nemen dat Nicol compleet ontspoord is. Ze vindt het vooral treurig dat Nicol zich zo ontwikkeld heeft. Maxime Meiland heeft zelf in het verleden wel eens voor de webcam gestaan, maar hier heeft ze inmiddels veel spijt van. Daarom vindt ze de carrièrekeuze van Nicol Kremers ronduit treurig. 

Nicol kan de bekendheid niet aan

Maxime Meiland heeft het vermoeden dat Nicol Kremers de bekendheid niet aankan. Zo zegt ze: “Ze is in mijn ogen wel een beetje ontspoord. Dat vind ik alleen maar treurig. Pak gewoon door. Er is meer in het leven en die Peter zoekt het maar uit”. 

Maxime raadt het iedereen af om te beginnen aan dat soort werk: “Wat mijn ervaring is, doe het niet! Ik ben op een gegeven moment begonnen omdat ik geen eigenwaarde had. Dat bouwde langzamerhand op, maar het heeft er wel mee te maken. Je wordt er zomaar in gezogen en het gaat steeds maar verder”. 

Het webcam verleden van Maxime Meiland

Maxime Meiland heeft in het verleden een eigen bedrijf gehad waarin zij en andere vrouwen voor de webcam met zichzelf gingen spelen. Dit is ook waar dit allemaal om gaat. Toen Chateau Meiland net op tv kwam, ging er een filmpje rond van Maxime Meiland. Destijds was het niet helemaal duidelijk dat zij dit was, maar dit is later bevestigd. Nu heeft ze hier veel spijt van, maar het is wel een deel geweest van haar verleden.