Masterchef Peter Gillis maakt kookboek: “Niet te ingewikkeld en superlekker”

Masterchef Peter Gillis maakt kookboek

Masterchef Peter Gillis maakt kookboek. Peter Gillis staat natuurlijk bekend om zijn vakantieparken, maar blijkbaar heeft de multimiljonair ook nog een ander talent. Gillis kondigt namelijk aan dat hij een kookboek uit gaat brengen. Zal hij het koken daadwerkelijk leuk vinden of zoekt hij gewoon een nieuwe manier om geld naar binnen te halen? 

Peter Gillis aan de kook

Peter Gillis ziet er misschien uit alsof hij van lekker eten houdt, maar echt een goede kok lijkt hij me niet echt. Tegenwoordig brengt elke BN’er wel een kookboek uit, dus dat Petertje ook met deze trend mee wil gaan, is geen verrassing. Of het daadwerkelijk wat wordt, is natuurlijk nog wel de vraag. Misschien is Petertje wel heel goed in koken, maar we hebben er eigenlijk nog nooit wat van gezien. 

Het enige wat hij een tijdje geleden heeft laten zien van zijn kookkunsten, is het worstenbroodje dat hij een tijdje geleden op zijn Instagram liet zien. De kans is groot dat dit een onderdeel was van de promotie van zijn kookboek. Petertje zegt zelf ook dat de kookwereld compleet nieuw voor hem is, maar hij wil wel een kookboek met ons delen. 

Peter Gillis en koken

De geloofwaardigheid van Peter Gillis gaat er niet op vooruit met dit kookboek. Hij kan het misschien leuk vinden om te koken, maar we zien hem nooit koken. In Massa is Kassa zien we zijn vriendin Wendy wel eens in de keuken staan, maar Petertje zien we eigenlijk nooit koken. Verder kun je ook zien dat Petertje het nog steeds niet erg vindt om kant-en-klaar maaltijden te eten. Zijn hele koelkast staat hier vol mee. 

Petertje zegt dat hij twee eisen heeft aan gerechten die in zijn kookboek komen te staan: “Niet te ingewikkeld en superlekker”. Het is nog maar de vraag of hij dit daadwerkelijk voor elkaar krijgt. Waarschijnlijk zijn de recepten die hij in het boek zet toch niet van hem, dus echt een eigen kookboek wordt het niet. De comments onder de post zeggen ook al genoeg. Zo staat eronder: “Man je ken niet eens je veters strikken, laat staan koken!! Wat een ongeloofwaardige actie weer. Alles voor het geld” en “Vorige week nog gezien dat je koelkast vol lag met kant en klare maaltijden, dus waar hebben we het over?! 😂”. Dit wordt nog wat. 

Gaan jullie het kookboek van Peter Gillis kopen?