Marco Borsato is toch kansloos bij Leontine: Ze is weer met haar ex

Marco Borsato is toch kansloos bij Leontine

Marco Borsato is toch kansloos bij Leontine. Ondanks dat Marco Borsato nog regelmatig bij zijn ex te vinden is, is de kans vrij klein dat de twee nog weer een relatie gaan krijgen. Yvonne Coldeweijer heeft van een spion te horen gekregen dat Leontine Borsato op Ibiza is gespot samen met haar ex. De kans is groot dat Leontine er nu weer met haar ex vandoor gaat. Helaas voor Marco zit daar de komende tijd geen relatie voor hem in. 

Leontine op Ibiza

Leontine was een paar dagen geleden op Ibiza samen met haar ex John Huiberts. Deze ex heeft het uitgemaakt met haar omdat hij haar te lui vond. Zo zegt Yvonne Coldeweijer over de leefstijl van Leontine: “Zij is nogal een luie meid die weinig onderneemt en dat past niet helemaal bij zijn levensstijl. Misschien heeft Leo hard aan zichzelf gewerkt en komt ze wel ineens voor 14u haar nest uit. Of hij heeft zich bedacht”. Beide situaties zijn natuurlijk goed mogelijk. 

Blijkbaar is Yvonne Coldeweijer niet zo te spreken over de ex van Leontine, want ze noemt hem ook narcistisch. Als dit het geval is, heeft Leontine nou niet echt een goede smaak als het gaat om mannen. Desondanks zijn ze samen op vakantie gegaan.

Leontine terug bij ex
Marco Borsato is toch kansloos bij Leontine: Ze is weer met haar ex 3

Marco Borsato en Leontine

Tussen Marco Borsato en Leontine zit er dus geen vonk meer in. Wel is Marco regelmatig bij haar thuis te vinden, maar de kans is groot dat dit voor de kinderen is. Het is natuurlijk te verwachten dat hij zijn kinderen een paar keer per week wil zien. De roddel dat de vonk weer tussen Marco en Leontine over is geslagen, is dus complete onzin.