Marco Borsato is op vakantie met een nieuwe liefde: “Haar dochter is ook mee”

Marco Borsato is op vakantie met een nieuwe liefde

Het is een hele tijd stil geweest rondom Marco Borsato, maar er is weer nieuws. Marco heeft een nieuwe liefde. Vanochtend is hij gespot met een mooie blonde dame richting Vlieland. Yvonne Coldeweijer laat dit via haar Juicekanaal weten. Een spion van Yvonne heeft haar vanochtend laten weten dat Marco Borsato samen met een dame rond de 40 en haar dochter met de boot naar Vlieland is vertrokken. 

Marco Borsato op vakantie

De vorige keer dat Marco Borsato op vakantie ging, was dit om te vluchten van zijn problemen in Nederland. Destijds ging hij naar Italië, waar een deel van zijn familie vandaan komt. Helaas voor Marco is dit niet onopgemerkt gebleven en kwam het ook op de juicekanalen terecht. Inmiddels is Marco gewoon weer in Nederland, maar heeft hij mogelijk een nieuwe liefde. 

Op de boot richting Vlieland is hij gespot samen met een dame van rond de 40 en een jong meisje. Nu zitten ze dus met z’n drieën op het eiland. De kans is groot dat deze dame de nieuwe liefde van Marco Borsato is. Hoe en wat weten we niet precies, maar heel veel anders zal het niet zijn. Zal zij de vervanger voor Leontine worden?

Marco Borsato en kinderen

Marco Borsato heeft natuurlijk een geschiedenis bij The Voice en iedereen heeft wel over zijn barbecues gehoord. Oftewel, hij heeft niet echt een hele goede geschiedenis met kinderen. Het is bijzonder dat een vrouw haar dochter mee wil nemen naar een eiland met Marco Borsato. Natuurlijk als alle aantijgingen niet waar zouden zijn, is het niet erg, maar de zaken zijn vooral verworpen omdat er niet voldoende bewijs was. Ondanks dat is je dochter meenemen naar een eiland met zo’n man wel een raar idee. 

We gaan zien hoe het af gaat lopen met Marco Borsato. Als hij inmiddels ook weer aan het daten is, is de kans groot dat hij binnenkort ook weer terug gaat komen met nieuwe muziek. Het is nog maar de vraag of de wereld hier ook aan toe is, maar het lijkt er in ieder geval op dat Marco van plan is om verder te gaan van alle aantijgingen. 

Marco Borsato vakantie
Marco Borsato is op vakantie met een nieuwe liefde: “Haar dochter is ook mee” 3