Marco Borsato is bezig met eerherstel: Zal hij weer terug gaan naar Leontine?

Marco Borsato is bezig met eerherstel

Marco Borsato is bezig met eerherstel. Borsato is een tijdje geleden na alle misstanden rondom The Voice aangeklaagd vanwege grensoverschrijdend gedrag. Dit gaat om zaken bij zowel The Voice of Holland als The Voice Kids. Inmiddels is besloten dat Borsato niet vervolgd gaat worden voor deze aantijgingen, maar er is nog een lopende zaak die over een ander zedendelict gaat. Ondanks dat deze zaak nog loopt en er niet zoveel over bekend is, kan dit voor Borsato veel goeds brengen. 

Een goede uitkomst voor de zaak

Voor Marco Borsato kan de komende zaak veel voor hem betekenen. Als er een goede uitkomst uitkomt, is dit goed voor het eerherstel van Borsato. Op het moment is hij al veel bezig met zijn eerherstel. Als de zaak een goede uitkomst heeft, kan dit veel goed betekenen voor zijn relatie met Leontine. Op het moment is er nog een forensisch onderzoek aan de gang over de zaak. 

Tijdens dit onderzoek wordt er gekeken naar de dagboeken van het meisje, waarin veel van de delicten omschreven staan. De afloop van het onderzoek bepaalt de gevolgen voor Marco. Als het onderzoek een positieve afloop voor Marco is, kan dit zijn relatie met Leontine nog best wel eens herstellen. 

Leontine en Marco weer bij elkaar

Evert Santegoeds heeft een tijdje geleden al aangegeven dat hij verwacht dat er weer wat tussen Leontine en Marco gaat gebeuren. Zo zegt hij: ‘Ik denk dat hun liefde erg diep is, al veel stormen heeft doorstaan en deze kan er uiteindelijk ook wel bij’. Uiteindelijk gaat dit vooral afwachten zijn wat het onderzoek gaat zeggen. Voor Marco kan dit ook heel negatief uitpakken.