Marco Borsato gaat de komende tijd geen comeback maken: “Zit op dit moment niet in de planning”

Marco Borsato gaat de komende tijd geen comeback maken

Een hele tijd gingen er geruchten rond over Marco Borsato die weer nieuwe muziek ging maken. Gisteren heeft zijn zoon, Luca Borsato, deze geruchten compleet ontkracht in de podcast Paul’s Huisfeest. Op het moment is Luca hard bezig met zijn eigen carrière, maar een nummer samen met zijn vader zit er de komende tijd in ieder geval niet in. Hij kan niet op dezelfde manier bekendheid vergaren als Sem van Dijk die gewoon het nummer van zijn vader gebruikt. 

Luca Borsato over zijn vader

Luca Borsato is nu volop bezig met zijn eigen carrière. Hij wil zijn vader achterna gaan met een zangcarrière. In de podcast Paul’s Huisfeest heeft hij aangegeven dat een nummer met zijn vader er de komende tijd echter niet in zit: “Zit op dit moment niet in de planning”. Hij legt ook duidelijk uit waarom dit er niet in zit. “Mijn vader is nog niet bezig met nieuwe muziek of een comeback”, vertelt Luca, “Dat nummer houden mensen nog te goed voor later of nooit”. 

In de podcast vertelt hij ook hoe alle beschuldigingen zijn vader hebben beïnvloed en beschadigd. “Ik denk dat nieuwe muziek van mijn vader even op zich laat wachten tot hij die beslissing neemt”, vertelt de Borsato telg, “Misschien maakt hij deze beslissing nooit definitief, maar hij kan ook na vijf jaar zeggen dat hij het wel gaat doen”. Als Marco weer nieuwe muziek gaat maken, wil Luca graag samenwerken met zijn vader, John Ewbank en zijn band. 

Marco Borsato zakt steeds dieper

Ondanks dat Luca Borsato volop aan het werken is aan zijn carrière, is Marco Borsato steeds verder aan het zakken. Zo deelde Yvonne Coldeweijer gisteren dat een platina plaat van Marco bij het afval is gezet op het Mediapark. De beelden hiervan staan hieronder. Blijkbaar zijn ze hier ook zo klaar met hem dat ze overal graag vanaf willen. Natuurlijk is dit ook wel te verwachten na alle aantijgingen richting Marco Borsato. Ondanks dat de mensen bij het Mediapark niet meer in Marco Borsato geloven, blijft zijn zoon goede hoop hebben over een eventuele comeback. Waarschijnlijk zal hij dan het eerste zijn die samen met Marco een nummer uitbrengt. 

Platinum plaat Marco
Marco Borsato gaat de komende tijd geen comeback maken: “Zit op dit moment niet in de planning” 3