Marcel van Roosmalen verkoopt zijn woning met dikke winst

Marcel van Roosmalen verkoopt zijn woning met dikke winst

Marcel van Roosmalen heeft de laatste tijd veel geluk als het gaat om de centen. Inmiddels heeft hij zijn zakken flink gevuld met zijn succes met Marcel&Gijs. De volgende manier om flinke knaken te verdienen heeft hij ook al in the pocket. Hij heeft zijn huis namelijk verkocht en hier flinke winst op gemaakt. De successen vliegen Marcel van Roosmalen de laatste tijd aan. 

Het huis van Marcel van Roosmalen

Marcel van Roosmalen heeft in 2017 een enorm huis gekocht voor 420.000 euro met een hypotheek van 439.000 euro. Dit gaat om een enorm huis in Wormer. Op basis van de hypotheek die van Roosmalen heeft, kan hij de woning verkopen met een winst van 161.000 euro. In totaal dus 581.000 euro. Dit is flinke winst voor zo’n woning. 

De woning was eerst verkocht onder voorbehoud, maar het voorbehoud is inmiddels weggehaald, dus Marcel heeft een koper gevonden. Dit houdt in dat Marcel zijn kas nog verder kan spekken met de winst die hij op deze woning heeft weten te maken. Dit komt nog bovenop de grote winst die hij met Marcel&Gijs heeft weten te behalen. 

Zo ziet de verkochte woning van Marcel van Roosmalen eruit

Van Roosmalen heeft een interessante woning gekocht en weten te verkopen. Het is een woning met een woonoppervlakte van 138 vierkante meter. De woning is ingedeeld in vijf verschillende kamers, waarvan twee slaapkamers en een badkamer. De woning heeft twee verdiepingen en een zolder. Op het moment woont Marcel er nu nog samen met zijn vrouw.

Van Roosmalen heeft op het moment nog zijn kantoor in het huis staan, maar hij kan met een gerust hart op zoek naar zijn volgende woning. Voor iemand met het vermogen die zo groot is als dat van hem, is het kopen van een huis net als een boodschapje doen in de supermarkt, dus hij hoeft niet bang te zijn dat hij te weinig geld heeft om een mooi huis te kopen. Om je nog een beter beeld te geven van het huis van Marcel van Roosmalen, hebben we hieronder een aantal foto’s gezet!