Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman maken toch geen overstap naar Talpa: “Ze vonden het bedrag te laag”

Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman maken toch geen overstap naar Talpa

Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman hebben besloten om toch geen overstap te maken naar Talpa. Ondanks dat eerst hebben gezegd verder te willen gaan met het programma Marcel&Gijs, gaat dit toch niet door. Ze blijven tot nu toe gewoon bij BNNVARA om Media Inside te maken. Ze hebben ook direct een goede reden om niet over te stappen. Beide vonden ze het namelijk te weinig geld om goed over te stappen. 

Het succes van Marcel&Gijs

Als vervanger voor Vandaag Inside was Marcel&Gijs het ideale programma. Er waren eerst nog een paar bedenkingen over hoe goed het programma het zou doen, maar het is uiteindelijk een groot succes geworden. Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman hebben hier uiteindelijk een flink zakcentje van overgehouden. Dit was blijkbaar niet genoeg om door te gaan. 

In het begin leken veel mensen de humor van Marcel en Gijs niet zo te waarderen, maar uiteindelijk is het toch nog een succes geworden. Het programma heeft niet kunnen tippen aan Vandaag Inside, maar is voor Talpa alsnog een succesverhaal geworden. Daarom heeft Talpa ze ook een contract aangeboden om vast bij Talpa te komen werken. 

Geen Marcel&Gijs meer op SBS6

Ondanks dat Marcel&Gijs een groot succes is geweest, hebben Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman besloten toch niet verder te gaan met hun programma op SBS6. Ze hebben van Talpa een plek voor een wekelijks programma en als vaste vervanger van Vandaag Inside aangeboden gekregen. Blijkbaar vonden ze dit niet voldoende, want ze zijn toch niet ingegaan op het aanbod. 

Ze hebben besloten dat het een beter idee is om het aanbod af te slaan, vanwege het geld dat ze ervoor krijgen. Blijkbaar hebben ze het idee dat ze beter af zijn om voor de publieke omroep te blijven werken. Enfin, we kunnen in ieder geval een nieuw seizoen van Media Inside verwachten. Dit najaar gaan we hier weer van kunnen genieten. Voor John de Mol is de afwijzing van Marcel en Gijs wel weer een flinke domper, waar hij de laatste tijd steeds meer mee te maken krijgt.