Marc van der Linden kraakt zijn werkgever af: “Helaas leer je de slechte kant van mensen kennen”

Marc van der Linden kraakt zijn werkgever af

Marc van der Linden is na zijn herseninfarct helemaal de verkeerde kant op gegaan. In deze tijd werkt hij nog steeds voor het tijdschrift Royalty, maar deze zijn niet altijd even blij met hem geweest. Blijkbaar vindt hij het een goed idee om ze daarom af te kraken. Hij kraakt hierbij vooral de mensen af die dag en nacht door hebben moeten werken om het tijdschrift alsnog de deur uit te krijgen. Zal Marc van der Linden dit niet doorhebben?

Wanprestaties van Marc van der Linden

Marc van der Linden is nu al een hele tijd aan het werk bij het tijdschrift Royalty. Ondanks dat hij een herseninfarct heeft gehad, hebben ze hem altijd gesteund. Marc heeft dit alleen niet genoeg gezien. Marc van der Linden heeft een hele tijd gewoon geen of niet volledige artikelen aangeleverd aan het tijdschrift. 

De reden hiervan heeft hij nooit toe kunnen geven aan het tijdschrift, waardoor ze totaal niet blij met hem waren. Er zijn veel werknemers die dag en nacht hebben moeten werken om ervoor te zorgen dat het tijdschrift op tijd bij de duizenden abonnees was. Voor Marc van der Linden is hij zelf blijkbaar belangrijker, want hij vangt alleen op dat ze negatief over hem zijn geweest. Vind je het heel gek?

Het bericht van Marc van der Linden

Marc van der Linden laat in het bericht op Instagram het volgende weten: “Het was geen gemakkelijke tijd, maar dankzij hulp van familie, echte vrienden, kan ik stellen dat ik me elke dag beter voel! Van bijna niet kunnen lopen en praten groeit de kracht elke dag en besef je hoeveel geluk je hebt met familie en echte vrienden om je heen en de goede zorg van professionals, die echt hun gewicht in goud waard zijn”.

“Helaas leer je ook de slechte kant van mensen kennen zoals bijvoorbeeld oud-collega’s en het soort dat zich als vriend(in) voortdeed, maar het tegenovergestelde bleek te zijn.”, vervolgt hij, “Ik zou er een boek over kunnen schrijven! Maar eerst vooral weer aan het werk met de mooie plannen die ik heb(stay tuned!)en waarvoor alle negativiteit van oa @royalblognl_en @annemarievanheertum en #audax alleen maar inspirerend hebben gewerkt. Dank ook aan de steun vd de medewerkers van @magazineroyalty die besloten met mij mee te gaan in een nieuw project, zodat @magazineroyalty nu door anderhalve man en een paardenkop wordt gemaakt! En dat is te zien!”