Marc van der Linden is spoorloos verdwenen: “Waarschijnlijk zit hij ondergedoken”

Marc van der Linden is spoorloos verdwenen

Marc van der Linden is spoorloos verdwenen. Van der Linden is de laatste tijd nauwelijks positief in het nieuws geweest. Hij heeft een goede carrière achter de rug, maar ergens is het fout gegaan. Er is zoveel over hem naar buiten gekomen dat hij flink in de problemen terecht is gekomen. Inmiddels heeft hij besloten dat het verstandig is om spoorloos te verdwijnen. 

Marc van der Linden staat nergens ingeschreven

Marc van der Linden heeft besloten dat het verstandig is om nergens ingeschreven te staan. November vorig jaar moest hij noodgedwongen zijn woning verkopen voor de lage prijs van 230.000 euro. De verkoop was hij zelf niet bij, want hij had een rechtszaak waar hij naartoe moest. Zijn notaris heeft de verkoop voor hem geregeld. Voor de verkoop ging het ook niet helemaal goed, want er zijn veel deurwaarders langs geweest voor de schulden van Marc. 

Tot op de dag van vandaag worden de deurwaarders nog naar dat adres gestuurd. Ook verschillende aanmaningen en brieven van politie en justitie worden naar dit adres gestuurd. Zijn familie doet af en toe een poging om deze brieven naar Marc door te sturen, maar hier krijgen ze ook geen reactie op. 

Geen contact meer met zijn familie

Marc van der Linden heeft zo goed als geen contact meer met zijn familie. Dit komt voornamelijk door alles wat hij heeft veroorzaakt. Hierbij gaat het om p*rnofilms die hij heeft gemaakt, zijn problematische drugsgebruik en zijn leugens. Zijn familie schijnt er alles aan gedaan te hebben om hem nog te helpen, maar Marc wilde geen hulp. Inmiddels is hij van de aardbodem verdwenen en hoort niemand meer wat van hem. Het is dan ook niet bekend waar hij op het moment verblijft, maar de kans is groot dat hij in een huurwoning verblijft die eigenlijk van een ander is. Het is bijzonder om te zien hoe iemand van de meest spraakmakende royaltykenner naar een ondergedoken crimineel kan gaan. Na zijn vertrek bij Audax heeft Marc geen baan meer en gaat het steeds slechter met hem. De kans is groot dat deze problemen hem op een gegeven moment fataal worden. 

Zal Marc van der Linden al nieuw werk gevonden hebben?