Management Nicol Kremers bevestigt baanbrekend nieuws in mishandelingszaak Peter Gillis

Management Nicol Kremers bevestigt baanbrekend nieuws in mishandelingszaak Peter Gillis

Management Nicol Kremers bevestigt baanbrekend nieuws in mishandelingszaak Peter Gillis. Nicol Kremers heeft eerder al aangegeven dat ze aangifte gaat doen tegen Peter Gillis, maar het is nu helemaal zeker dat ze dit gaat doen. Blijkbaar heeft Nicol Kremers baanbrekend nieuws dat doorslag kan geven in de mishandelingszaak. Het Openbaar Ministerie heeft al besloten om over te gaan op vervolging. Het is nu puur afwachten wat de zaak precies gaat brengen voor Gillis. 

Het bericht van het management van Nicol Kremers

Het management van Nicol Kremers heeft van zich laten horen over de mishandelingszaak waar Nicol aangifte in gaat doen. Inmiddels heeft Nicol een advocaat gevonden die haar bij gaat staan tijdens de zaak. Daarnaast is het nu zeker dat er aangifte gedaan wordt. Haar management heeft een statement naar buiten gebracht over wat er gaat gebeuren, al willen ze nog niet alles kwijt over de zaak. 

Zo geven ze aan: “We kunnen bevestigen dat Nicol aangifte zal doen van de feiten waar zij slachtoffer van is geworden. Het OM heeft voor één situatie zelfs al besloten om over te gaan op vervolging. Samen met haar advocaat gaat Nicol aangifte doen en de grote hoeveelheden bewijsmateriaal overdragen aan de politie. Wij richten onze aandacht op Nicol om haar zo goed mogelijk te begeleiden in dit proces. Een uitgebreide reactie bewaren we voor later”. De kans is groot dat dit nieuws doorslaggevend gaat zijn in de zaak.

Bewijsmaterialen

We hebben al het een en ander aan bewijsmaterialen kunnen zien van Nicol. Zo heeft ze twee foto’s gedeeld van vermoedelijke mishandelingen. Als ze veel meer van dit soort foto’s heeft in combinatie met ander bewijs, kan Petertje er niet meer omheen. Het is nu vooral afwachten wat het gaat worden in de zaak.