Maarten van Rossem toch niet zo onzeker over zijn plek bij Slimste Mens: “Pas als ze er zelf mee willen stoppen”

Maarten van Rossem toch niet zo onzeker over zijn plek bij Slimste Mens

Tina Nijkamp, oud zenderbaas van SBS6 en kijkcijferspecialist, deelt een interessant nieuwtje over de functie van Maarten van Rossem binnen de Slimste Mens. Hij hoeft helemaal niet onzeker te zijn over zijn positie, want hij mag blijven zolang als hij wil. Maarten van Rossem en zijn partner Philip Freriks blijven voor de komende tijd het duo van de Slimste Mens. 

Slimste Mens redacteur reageert op de vermoedens

Eén van de Slimste Mens redacteurs heeft gereageerd op de vermoedens dat Herman van der Zandt de functie van Philip Freriks over zou nemen. Dit vermoeden schijnt dus klinkklare onzin te zijn. Ook Maarten van Rossem wordt niet vervangen voor een cabaretier. De heren zijn voor de komende tijd nog zeker van hun baan. 

De redacteur heeft zelfs aangegeven dat Van Rossem en Freriks mogen blijven totdat ze er zelf geen zin meer in hebben. Zoals Tina Nijkamp het verwoord: “Herman gaat Philip en Maarten voorlopig niet vervangen. Pas als ze er zelf mee willen stoppen”. Kortom, Philip Freriks en Maarten van Rossem zijn de komende tijd nog steeds zeker van hun baan bij de Slimste Mens. 

Recordstart voor de Slimste Mens

Nu de Slimste Mens zoveel in het nieuws is gekomen, zijn er meer mensen geweest die gekeken hebben. Ze hebben een recordstart gehaald, wat bijzonder is voor een programma dat al zo lang bestaat. Ze hebben het voor elkaar gekregen om 2,3 miljoen kijkers te trekken bij de eerste aflevering. Daarbij staan ze op de nummer 1 van de hele tv-wereld van gisteren. 

De start van de Slimste Mens heeft zelfs meer kijkers getrokken dan de finale van vorig jaar. Dit houdt in dat de kans heel klein is dat de productie nog van Philip of Maarten af wil, want ze halen de kijkcijfers wel goed binnen.