Lizzy van der Ligt is in elkaar geslagen: “Hij liet me in een plas bloed achter”

Lizzy van der Ligt is in elkaar geslagen

Op vrijdagavond is Lizzy van der Ligt in elkaar geslagen. Dit deelt Lizzy op haar Instagram verhaal. Ze heeft eerst een leuke avond gehad, waarna ze te maken kreeg met een man die haar midden in de nacht heeft mishandeld. Haar vriend Yuki Kempees en Lizzy zelf delen hier een emotioneel verhaal over met expliciete beelden.

Zinloos geweld op straat

Dit is een goed voorbeeld van zinloos geweld op straat. Het is direct een heel heftig voorbeeld, maar dit gebeurt dus wel vaker. Het enige wat er bij Lizzy is gebeurd, is dat ze in elkaar is geslagen zonder enige reden. Er is niet eens wat gestolen. Lizzy deelt op Instagram hoe dit er precies aan toe is gegaan: “Ik stap op de hoek van de straat uit de taxi en zie een stel (man en vrouw) op de stoep zitten bij een waterpomp. Ik loop er gewoon omheen en heb verder ook niet naar hun gekeken of iets, want ik wilde gewoon naar huis. Iets verderop voelde ik dat iemand mij achtervolgde, en voor ik het wist werd ik door de man op mijn gezicht geslagen en viel ik op de grond. Zonder enige uitleg over beroving.”. 

“Daarna sprong hij op de fiets van de vrouw en liet mij in een plas bloed achter”, vervolgt Lizzy, “Ik het ziekenhuis ben ik gehecht aan mijn gezicht”. Dit heeft zich allemaal vrijdagnacht in Den Haag afgespeeld. In het kleine stukje dat ze nog naar het huis van haar ouders moest lopen, is ze nog even in elkaar getikt. Hieronder het bericht dat Lizzy zelf heeft gedeeld:

Lizzy in elkaar geslagen 1
Lizzy van der Ligt is in elkaar geslagen: “Hij liet me in een plas bloed achter” 4

Yuki Kempees treedt alsnog op

Ook haar vriend Yuki Kempees deelt een emotionerend verhaal over wat er is gebeurd. Hij zegt gisteren het liefst bij haar te zijn geweest, maar dat hij twee shows had. Hij heeft er alsnog voor gekozen om naar de shows te gaan. Hij zegt het optreden met een gebroken hart gedaan te hebben en gedacht te hebben aan alle vrouwen die die avond ook nog naar huis moesten. Het bericht dat hij deelde staat hieronder: 

Lizzy in elkaar geslagen 2
Lizzy van der Ligt is in elkaar geslagen: “Hij liet me in een plas bloed achter” 5