Livestream van Nicol Kremers gestopt vanwege vuurwapen: Wordt haar account weer verwijderd?

Livestream van Nicol Kremers gestopt vanwege vuurwapen

Nicol Kremers was gisteren live op TikTok te vinden. Dit doet ze wel vaker, maar dit keer overtreedt ze een belangrijke regel van TikTok. Ze laat namelijk een vuurwapen in haar livestream zien en warempel, haar livestream wordt per direct gestopt. Waar zal dit toch door komen? Nicolleke is al niet de verstandigste met haar uitspraken over haar ex Peter Gillis, maar ze wil blijkbaar nog een keer dat haar account verwijderd wordt. Dit keer wordt het TikTok. 

Het account van Nicol Kremers verwijderd

Een tijdje geleden is het account van Nicol Kremers op Instagram verwijderd. Dit kwam waarschijnlijk doordat Nicol iets te expliciete content plaatste. Sinds Nicol begonnen is met haar pikante content, neemt dit natuurlijk haar volledige Instagram over. Wat eerst Massa is Kassa was op haar Instagram, is nu 0nlyfans. Blijkbaar doet ze dit goed, want ze verdient er aardig wat geld mee. 

Het probleem voor Nicol is wel dat als haar social media verwijderd wordt, zoals eerder al het geval was, dat ze een groot deel van haar inkomsten kwijt gaat raken. Haar social media is namelijk dé plek waarop ze haar pikante content probeert te promoten. Zodra dit wegvalt, wordt het een stuk lastiger om nieuwe mensen voor haar pikante content te trekken. 

Het vuurwapen van Nicol 

Het grote probleem ligt hem dit keer niet bij expliciete content met te weinig kleren, maar het laten zien van een vuurwapen. De kans is groot dat het een nepwapen is, maar dit wordt door TikTok niet op prijs gesteld. Haar livestream is vrij snel weer beëindigd nadat ze het vuurwapen liet zien. Natuurlijk is de kans klein dat Nicolleke een eigen vuurwapen heeft, maar ook als het een waterpistool is dat echt lijkt of gewoon een neppistool, mag het niet op de livestream. 

Nicol Kremers vuurwapen
Livestream van Nicol Kremers gestopt vanwege vuurwapen: Wordt haar account weer verwijderd? 4
Nicol Kremers livestream voorbij
Livestream van Nicol Kremers gestopt vanwege vuurwapen: Wordt haar account weer verwijderd? 5

Het is voor Nicol hopen dat ze haar account nog mag houden, maar de kans is aanwezig dat ze een streepje krijgt. Nog meer van dit soort uitschieters en we kunnen haar gedag zwaaien op TikTok, al zijn er waarschijnlijk weinig mensen die haar gaan missen. De mensen die haar al volgen vinden haar domme gedrag komisch of zijn geabonneerd op haar 0nlyfans, dus het is maar de vraag wie haar echt gaat missen.