Lil’ Kleine accepteert zijn straf voor mishandeling: “120 uur taakstraf”

Lil’ Kleine accepteert zijn straf voor mishandeling

Lil’ Kleine accepteert zijn straf voor mishandeling. De rapper was eerst van plan om in hoger beroep te gaan voor deze zaak, maar heeft uiteindelijk besloten om dit plan te laten vallen en zijn straf te accepteren. Hierbij ging het om de mishandeling van een man in een Amsterdamse nachtclub. Eerste heeft hij een hele tijd beweerd dat hij onschuldig was voor dit incident, maar nu heeft hij toch toegegeven dat het wel klopt. 

Het incident

Het gaat om een mishandeling die in december 2019 plaats heeft gevonden in de Amsterdamse nachtclub Olivia op het Rembrandtplein. Lil’ Kleine heeft de man mishandeld omdat hij per ongeluk tegen zijn toenmalige vriendin aanbotste. De man zegt direct zijn excuses aangeboden te hebben, maar kort hierna door de rapper en twee van zijn vrienden mishandeld te zijn. Naar eigen zeggen heeft het slachtoffer kneuzingen, bloeduitstortingen en emotionele schade opgelopen door de mishandeling. 

Lil’ Kleine verklaard onschuldig te zijn

Lil’ Kleine verklaard compleet onschuldig te zijn bij de politie. “Ik heb hem met geen vinger aangeraakt”, verklaart de rapper. Tijdens de rechtszaak werden beelden van de bewakingscamera getoond, waarna de rapper als schuldig verklaard is. De rechter zei namelijk dat de rapper trappende bewegingen maakte. Door de rechtbank werd verklaard dat de rapper en zijn vrienden schuldig waren aan de mishandeling. 

De rapper was het hier zelf natuurlijk niet mee eens en heeft direct hoger beroep aangevraagd. Tot nu toe is hier nog niet zoveel van gekomen en nu heeft hij besloten om het te laten vallen. Zijn advocaat heeft dit na een bericht van Shownieuws verklaard. Dit houdt in dat hij de gehele straf uit moet zitten. Het wordt dus 120 uur aan taakstraf voor Lil’ Kleine. 

De straf van Lil’ Kleine

Lil’ Kleine krijgt hier een vergelijkbare straf voor als Glennis Grace. Beide zaken lijken ook wel een beetje op elkaar, want Glennis heeft de Jumbo op stelten gezet. Bijzonder genoeg is Glennis Lil’ Kleine ook tegengekomen op het politiebureau na het incident. Het kan best zijn dat dat voor deze mishandeling was. Nu is het kijken of de rapper ook echt zijn taakstraf uit gaat voeren.