Lies Zhara deelt foto’s zonder kleren

Lies Zhara deelt foto’s zonder kleren

Lies Zhara deelt foto’s zonder kleren. Ze staat vooral bekend om haar TikTok video’s waarin ze graag haar boezem en de rest van haar lichaam laat zien, maar nu is ze ook op Instagram flink bezig met haar lichaam delen. Dit doet ze door een aantal foto’s te plaatsen waarin ze geen kleren aan heeft. Ze plaatst de foto’s misschien als een manier om reclame te kunnen maken, maar dit maakt het niet minder mooi om naar te kijken. 

De doorbraak van Lies Zhara

Lies Zhara is eigenlijk vooral bekend geworden door haar prachtige lichaam. Ze is ooit begonnen op TikTok met lipsync en dansfilmpjes. Inmiddels is ze begonnen met haar tweede TikTok account, maar ze heeft een hele tijd op haar eerste account gedaan. Het account dat ze als eerste aan heeft gemaakt, heeft bijzonder genoeg meer volgers dan haar tweede account. 

TikTok is echter niet het enige waar Lies Zhara groot door is geworden. Ook op Instagram kom je haar regelmatig tegen. Op Instagram plaatst ze vooral modellenfoto’s, waarin ze vaak schaars gekleed of met haar boezem naar voren staat. Naast haar prachtige lichaam, heeft ze ook nog eens een gevoel voor humor. 

De foto zonder kleren

Op Instagram deelt Lies Zhara een foto waarop ze geen kleren aan heeft. Het is een promotie post waarin ze reclame maakt voor een bed, maar dit maakt het niet minder mooi om naar te kijken. Al probeert ze haar boezem wel zoveel mogelijk te verbergen door ze in het bed te drukken, kun je ze nog wel goed zien. 

Ze zet een heel levensverhaal onder de post, maar eindigt met: “Nou ik ga nog ff een middag dutje doen hé dagg”. Ik denk dat niemand het erg zal vinden om een middagdutje met Lies Zhara te doen. Nou genoeg geluld; kijk maar snel naar de foto’s!