Leugenaar Mattie Valk heeft weer een nieuwe vriendin

Leugenaar Mattie Valk heeft weer een nieuwe vriendin

Leugenaar Mattie Valk heeft weer een nieuwe vriendin. Een tijdje geleden is Mattie Valk groots in het nieuws gekomen vanwege een leugen die hij aan de grote klok heeft gehangen. Deze leugen heeft ervoor gezorgd dat zijn ex doodsbedreigingen ontving, maar inmiddels is dit verleden tijd voor de radio-dj. Hij heeft namelijk weer een nieuwe vriendin. Dennis Schouten en Jan Roos hebben hier eerder al een uitspraak over gedaan, en deze blijkt ook te kloppen. 

Dennis en Jan over Mattie Valk

Jan Roos heeft een keer in een Roddelpraat-aflevering gezegd: “Mattie is vriend in het Surinaams, maar hij is een pleurislijer, een opportunistische klootzak”. Hier heeft hij groot gelijk in, want het enige wat Mattie doet, is anderen naar beneden halen om zichzelf omhoog te hijsen. Dit heeft hij eerder ook al met zijn ex gedaan door haar te beschuldigen van vreemdgaan, terwijl hij zelf geen kinderen kan verwekken. 

Ook Dennis heeft zich hierover laten horen: “Mattie wil heel graag een ander imago hebben dan het mens dat hij is”. Zelf windt Dennis geen doekjes om zijn eigen imago, maar Mattie doet dit wel. Zo vervolgt Dennis: “Ik ben ook geen goed mens dat alles voor anderen wil doen en mezelf daarbij wegcijfer. Maar anderen, zoals Mattie Valk, willen wel graag dat dat beeld er van ze is. Mattie blijkt een enorme egoïst”. Beide heren hebben hier groot gelijk in met hun uitspraken. 

De nieuwe vriendin van Mattie Valk

Nu Mattie weer een nieuwe vriendin heeft, zal het me niks verbazen als hij de cyclus weer herhaalt. De kans is dan groot dat hij zijn nieuwe vriendin voor het blok gaat zetten om er zelf beter uit te zien voor het publiek. Als dit weer gebeurt, zijn wij de eerste die jullie op de hoogte brengen. 

Mattie Valk nieuwe vriendin
Leugenaar Mattie Valk heeft weer een nieuwe vriendin 5

Yvonne Coldeweijer laat op haar verhaal zien dat Mattie Valk een nieuwe vriendin heeft, maar daarna is ook te zien hoe Mattie met een dame gaat varen. Eerst dacht Yvonne dat dit ging om zijn nieuwe vriendin, maar een volger corrigeert haar: “Het lijkt eerder zijn ex met haar zoon”. Aangezien het een recent filmpje is van vorige week, kan het best zijn dat hij ook nog contact heeft met zijn ex. Waarschijnlijk probeert hij ook zieltjes te winnen bij zijn ex. 

Mattie Valk boot
Leugenaar Mattie Valk heeft weer een nieuwe vriendin 6
Mattie valk boot 2
Leugenaar Mattie Valk heeft weer een nieuwe vriendin 7