Leontine Borsato zit in het gips: Kon Marco Borsato zich niet inhouden?

Leontine Borsato zit in het gips

Leontine Borsato zit in het gips. Op Instagram is te zien hoe Leontine Borsato een video deelt van haar nieuwe kookboek. Op de video is ook te zien hoe ze haar arm in het gips heeft. Nu Marco weer een kans heeft bij Leontine en ze ook weer samen te vinden zijn, is de kans aanwezig dat Marco Borsato zich niet in kon houden.

Marco en Leontine Borsato weer samen gespot

Dit weekend werd in weekblad Story een foto gedeeld van de auto van Marco Borsato die weer bij Leontine op het oprit stond. Ook is op de foto te zien dat hij samen met zijn dochter Jada de woning binnen gaat. Dit kan een teken zijn dat het alsnog weer goed gaat komen tussen Marco en Leontine. Als Marco de reden is dat ze gips om haar arm heeft, is deze kans echter niet zo groot meer. 

Niet duidelijk hoe het gebeurd is

Op een foto die ze op haar verhaal plaatst, kunnen we duidelijk zien dat ze haar arm in het gips heeft. Hier heeft ze zelf ook al wat over gezegd: “Ohja, even terzijde, ik heb mijn pols gebroken”. Meer dan dit heeft ze er ook niet over gezegd. Het kan best zijn dat ze het verhaal uit de media wil houden als Marco ermee te maken heeft. 

Leontine Borsato gips
Leontine Borsato zit in het gips: Kon Marco Borsato zich niet inhouden? 3