Leontine Borsato gaat vreemd op vreemdganger: “Stond te zoenen met een andere man”

Leontine Borsato gaat vreemd op vreemdganger

Yvonne Coldeweijer heeft een leuk nieuwtje over Leontine Borsato, de ex van Marco Borsato. De beste dame was afgelopen weekend ook bij de Amsterdamse Zomer te vinden samen met haar date John Huiberts of zoals Yvonne hem noemt, de Waalwijkse narcist. Ondanks dat ze weer aan het daten zijn, zijn ze dus niet trouw aan elkaar. Ze hebben beide met een ander gezoend tijdens de Amsterdamse Zomer, maar zijn wel weer met elkaar naar huis gegaan. 

Leontine te diep in het glaasje gekeken

Tijdens de Amsterdamse Zomer heeft Leontine iets te diep in het glaasje gekeken. Ze stond samen met haar date John een hele tijd bij de bar, waar drie spionnen van Yvonne haar gezien hebben. Op een gegeven moment ging John ergens anders naartoe, waarna Leontine besloot dat het een goed idee was om met een andere man te gaan zoenen. 

Ze was zo dronken tijdens het festival dat het barpersoneel haar een glaasje water aan heeft geboden, omdat ze zo stond te wankelen op haar benen. Na het festival heeft Leontine het barpersoneel, nog steeds dronken, aangeboden om te helpen opruimen. Uiteindelijk heeft ze het opgegeven en is ze weer met John naar huis gegaan. 

John Huiberts ziet zijn ex nog

De kans is groot dat Leontine haar voordeur nog even open wil houden voor andere mannen, want John kan niet kiezen tussen Leontine en zijn ex. Daar heeft hij een hele slimme oplossing voor bedacht; hij ziet ze gewoon beide nog. Yvonne Coldeweijer probeert via haar juicekanaal Leontine regelmatig te waarschuwen voor de Waalwijkse narcist, maar tot nu toe heeft ze hier nog niet naar geluisterd. 

Nu laat ze ook weer een waarschuwing voor Leontine achter: “Leo, John is niet wat je denkt. Je vindt mij vast stom omdat ik heb gezegd dat je altijd lang in je nest ligt, maar deze man is toxic. En hij belazert je met zijn ex. Weg ermee!”. Volgens mij is dit een duidelijke boodschap naar Leontine, maar het zal me verbazen als ze er wat mee gaat doen.