Lena van Ex on the Beach haalt uit naar Gaby Blaaser: “Ze wist al dat ze zwanger was”

Lena van Ex on the Beach haalt uit naar Gaby Blaaser

Lena van Ex on the Beach haalt uit naar Gaby Blaaser. Tijdens de nieuwe aflevering van Realitea haalt Lena van Ex on the Beach hard uit naar Gaby Blaaser. Lena beweert namelijk dat Gaby al wist dat ze zwanger was voordat ze Echte Meisjes in de Jungle heeft verlaten. Volgens Lena heeft Gaby het leven van haar baby op het spel gezet voor het programma. 

Gaby wilde blijven terwijl ze zwanger was

Tijdens Echte Meisjes in de Jungle heeft Gaby Blaaser uiteindelijk het programma verlaten omdat ze zwanger was. Volgens Lena is het alleen niet helemaal zo soepel geweest. Zo was ze al een hele tijd misselijk en werd niet ongesteld tijdens het programma, maar ze wilde geen zwangerschapstest uitvoeren. Volgens Lena heeft ze het leven van haar kind op het spel gezet door mee te doen aan het programma. 

Halverwege het programma heeft Gaby een zwangerschapstest aangevraagd op aanraden van andere deelneemsters. Als ze dit niet had gedaan, was ze er na het programma pas achter gekomen dat ze zwanger was. Eerst was ze eigenlijk van plan om nog te blijven, maar dit is toch maar niet door gegaan. 

Gaby Blaaser stelt onbereikbare doelen

Gaby Blaaser heeft al niet zo’n goede invloed op zichzelf tijdens de zwangerschap. Een tijdje geleden kwamen we er namelijk al achter dat ze van plan was om drie weken naar de zwangerschap al weer helemaal in vorm te zijn. Als ze dit al als doel stelt, is het natuurlijk niet zo gek dat ze dat ook doet tijdens een programma als Echte Meisjes in de Jungle.