Koningin Maxime nog steeds in contact met ex: Weet de koning hiervan?

Koningin Maxime nog steeds in contact met ex

Het schijnt dat koningin Maxima een privé Instagram account heeft waarop ze nog contact heeft met haar ex. Ondanks dat ze al jaren koningin is, heeft koningin Maxima ook een aantal relaties gehad voordat ze met onze koning is getrouwd. Met één van deze relaties heeft onze koningin nog contact, volgens weekblad Story. In de biografie van Maxima is hier ook nog meer over te lezen. 

De eerste liefde van koningin Maxima

Dit gaat allemaal over de eerste liefde van koningin Maxima, een Argentijns architect genaamd Pablo Jendretzki. De beste man heeft ze in 1995 ontmoet op 24-jarige leeftijd na haar verhuizing naar New York. In haar biografie heeft ze hier meer over verteld: “Pablo was altijd een sociale vlinder. Hij miste nooit een sociaal evenement”. Hierdoor is ze als een blok voor hem gevallen. 

De relatie tussen de twee is na een jaar al gestrand, maar ze hebben wel contact gehouden. Pablo heeft de liefde uiteindelijk weer bij iemand anders gevonden, maar hij was wel beledigd na geen uitnodiging te ontvangen voor de bruiloft van Maxima. Hierna schijnen ze weer meer contact met elkaar gekregen te hebben. Zal de koning hier ook vanaf weten?

Het geheime Instagram account van Maxima

Koningin Maxima schijnt een geheim Instagram account te hebben waar ze alle privé zaken op regelt. Op dit account schijnt Maxima contact te hebben met meerdere exen. Niet alle exen van Maxima hebben contact met haar op dit account. Maxima heeft veel exen gehad, dus het is maar de vraag met wie ze nog wel contact heeft. Pablo is één van de weinige exen waar ze wel contact mee heeft op haar Instagram account. Heel veel meer is hier niet over bekend.

Zal de koning hier vanaf weten?

Het is maar de vraag of koning Willem-Alexander hier vanaf weet. Het is voor hem niet te hopen dat de koningin vreemdgaat. Het kan namelijk nog best wat worden als de koningin vreemdgaat. Zal de koning er vanaf weten dat ze nog contact heeft met haar ex? De kans is namelijk aanwezig dat hij dit niet leuk gaat vinden om te weten te komen.