Komt The Voice terug naar Nederland met dít concept?

Komt The Voice terug naar Nederland met dít concept?

Komt The Voice terug naar Nederland met dít concept? Sinds alle misstanden hoor je de laatste tijd niet zoveel meer van The Voice. Talpa is van plan om hetzelfde concept weer tot leven te wekken in een ander jasje. Dit is natuurlijk al oud nieuws, maar The Voice kan ook op een hele andere manier terug naar Nederland komen. Er is een nieuw concept van The Voice in andere landen die mogelijk ook naar Nederland kan komen. 

Gaat iemand zijn handen nog branden aan The Voice?

The Voice is op zich een heel mooi concept voor een tv-programma. Als er goed opgelet wordt wat er allemaal achter de schermen gebeurd en de artiesten eerst goed gescreend worden, hoeft het helemaal niet fout te gaan. Het succes van The Voice in andere landen is hier het bewijs van. RTL4 en ITV zijn daarom aan het overleggen of er nog een vervolg komt op The Voice. 

Aangezien The Voice zo’n groot succes is in Nederland, ondanks alle misstanden, is de kans groot dat er wel een producent is die zijn handen hieraan wil branden. Er valt veel te winnen met The Voice voor producenten. Er is alleen nog niet zoveel bekend over de toekomst van het programma. 

Een nieuw concept in andere landen

In andere landen is er een nieuw concept van The Voice te vinden. Als het programma de komende tijd terug komt naar Nederland, is de kans groot dat dit met een nieuw concept wordt. Ondanks dat het concept niet in Nederland bedacht is, kan het makkelijk hier gebruikt worden. Ik heb het dan over The Voice Generations. 

Dit is een concept dat nu in Australië, Litouwen en Portugal te vinden is. Het zal voor Nederland een makkelijk opstapje zijn om The Voice weer op de buis te krijgen. Het concept van The Voice Generations is dat iedereen eraan mee mag doen: hele gezinnen, zussen, kinderen enzovoorts. Als dit concept doorgezet wordt, wie zal er dan in de stoelen gaan zitten als de jury? Zijn er nog artiesten die hier op zitten te wachten na de misstanden?