Komt er eindelijk een einde aan het drama van de Hazes-familie?

Komt er eindelijk een einde aan het drama van de Hazes-familie?

Komt er eindelijk een einde aan het drama van de Hazes-familie? Vooral Rachel en Roxeanne Hazes zijn nog flink bezig met rechtszaken. Rachel weet maar niet van ophouden met haar rechtszaken, maar er lijkt eindelijk een beetje een einde aan te komen. André Hazes heeft al aangegeven dat hij weer contact met de twee op wil bouwen. Het is alleen de vraag of de rest hier ook op zit te wachten. 

Rechtszaken van Rachel en Roxeanne Hazes

Rachel Hazes vindt dat ze als de vrouw van de overleden André Hazes senior recht heeft op al zijn geld, maar Roxeanne was het hier niet mee eens. Ze heeft een rechtszaak tegen haar moeder aangespannen na een groot drama. De rechter heeft al gezegd dat Roxeanne recht heeft op de erfenis, maar Rachel wil het nog niet opgeven. Nu heeft Roxeanne besloten dat bemiddelen ook een optie is, maar de kans is groot dat dit nog even schijn ophouden is. 

Rachel heeft na de eerdere uitspraak van de rechter besloten dat ze weer in hoger beroep wil gaan. De beste vrouw woont zo langzamerhand in de rechtbank. Door deze rechtszaak is de kans klein dat ze haar ruzie met haar moeder binnenkort op wil geven. 

Contact met André Hazes

Wat nog niet helemaal uit het zich is, is het contact met André Hazes. Zowel Rachel als Roxeanne hebben contact met André nog niet uitgesloten. Roxeanne ziet niet te wachten op contact met haar moeder, maar waarschijnlijk wil ze wel contact met haar broertje. Dat Rachel weer contact met haar zoon wil, is wel bekend, want ze probeerde hem laatst ook al te bereiken door te zeggen dat ze trots op hem is.