Kijkers Pure Luxe pakken Floris Wyers aan: “Nooit meer doen”

Kijkers Pure Luxe pakken Floris Wyers aan

Kijkers Pure Luxe pakken Floris Wyers aan. Floris Wyers heeft af en toe van die uitspraken die niet zo handig zijn, maar in zijn vorige video blijft het hier niet bij. Het lijkt Floris een goed idee om een autocollectie aan zijn volgers te laten zien, maar zijn volgers zijn hier niet zo blij mee. Als je in de comments van de video kijkt, zie je eigenlijk alleen maar ontevreden kijkers die niet zitten te wachten op de inhoudsloze content van Floris. 

Floris Wyers probeert auto’s te reviewen

Floris Wyers vond het voor zijn vorige video een goed idee om allemaal dure auto’s te reviewen. Normaal kijkt hij eigenlijk alleen maar naar huizen, maar dit keer leken auto’s hem een goed idee. Zijn kijkers zijn een heel stuk minder blij met zijn idee om auto’s te reviewen. 

Als je naar de video kijkt, wordt het al snel duidelijk dat Floris geen verstand heeft van auto’s. Hij maakt onhandige opmerkingen om de auto’s een beetje te reviewen en vraagt zijn kijkers constant of ze weten wat een bepaald onderdeel is. Het komt zelfs een beetje kneuzig over hoe hij dit doet. 

De comments onder de video

Als je op deze manier een video in elkaar probeert te zetten over iets waar je geen verstand van hebt, is het handig om van tevoren even wat onderzoek te doen naar het onderwerp. Door onderzoek te doen, weet je wat je moet vertellen. Voor Floris was dit blijkbaar veel te lastig om te doen, want hij maakt de video alsof hij nul verstand van zaken heeft. 

Onder de video staan dan ook een aantal kritische gericht op Floris. Zo staan er dingen, zoals: “Besteed dit soort videos een volgende keer uit aan iemand die er wel verstand van heeft. Dit is tenenkrommend om te kijken” en “Leuke video amice! Ik hoop alleen dat je open staat voor kritiek en wel beter je best moet doen om de juiste specs en prijzen te noemen. Verder weer prima in orde👌🏻😎”. “Autocollectie reviews zijn leuk, mits je er ook iets inhoudelijk bij weet te vertellen…”. Blijkbaar kan Floris deze comments niet zo waarderen, want hij liket alleen comments die hem wat over de auto’s vertellen.