Kijkers niet blij met winnaar van Het Perfecte Plaatje: “Bijzondere uitslag”

Kijkers niet blij met winnaar van Het Perfecte Plaatje

Kijkers niet blij met winnaar van Het Perfecte Plaatje. Het Perfecte Plaatje op Reis is nu al meerdere malen in het nieuws geweest. Het was groot nieuws dat Eloïse van Oranje in een badpak te zien was voor een aflevering. Hierna was het in het nieuws hoe Eloïse uit het programma is gezet. Inmiddels is het seizoen ten einde en is er een winnaar bekend gemaakt. Helaas is dit niet de winnaar waar de kijkers op gehoopt hadden. 

De winnaar van Het Perfecte Plaatje

Dit seizoen van Het Perfecte Plaatje is gewonnen door Leonie ter Braak. Samen met Rick Brandsteder stond ze in de finale van het programma. De kijkers zijn het niet helemaal eens met de winnaar van het programma. Blijkbaar vinden ze dat het een betere keuze zou zijn om voor een andere winnaar te kiezen. De kijkers hebben hun mening hier ook duidelijk over laten horen. 

Rick Brandsteder en Leonie ter Braak hadden een flinke opdracht die met een puntensysteem beoordeeld werd. Voor de eerste opdracht kreeg Rick de meeste punten, maar Leonie was de winnaar van de tweede opdracht. Uiteindelijk heeft ze gewonnen met een score van 8,5 in verhouding met de 7,3 van Rick. Kijkers zijn het totaal niet eens met deze beslissing. 

Locals omkopen

In de vorige aflevering van Het Perfecte Plaats op Reis is ook te zien hoe Leonie ter Braak locals om probeert te kopen om foto’s te maken. Dit doet ze op een hele bijzondere manier, want ze doet haar shirt omhoog om dit te kunnen doen. Blijkbaar heeft het wel een voordeel voor haar opgeleverd, want ze heeft het nog voor elkaar gekregen om te winnen ook. Hieronder staan de beelden:

Leonie ter Braak laat boezem zien
Kijkers niet blij met winnaar van Het Perfecte Plaatje: “Bijzondere uitslag” 3

Kritiek van de kijkers

De kijkers van het programma hebben veel kritiek gehad op de winnaar van het programma. Al werkt het programma met een jury, kijkers vinden het erg leuk om zelf ook jury te spelen. Vooral op Twitter zie je hier veel van terug. Kijkers hebben hier veel kritiek op de keuze van de jury. Kijk zelf maar!

Wie had Het Perfecte Plaatje op Reis moeten winnen?