Katja Schuurman is weer samen met haar ex: “Ik ga het niet ontkennen”

Katja Schuurman is weer samen met haar ex

Katja Schuurman is weer samen met haar ex. In maart gaf Katja Schuurman aan dat haar relatie met Niek Schrijvershof voorbij was, maar deze verbroken relatie blijkt toch niet zo lang verbroken te blijven. De twee zijn namelijk weer samen gespot. Dit was niet als vrienden, want het zag er behoorlijk intiem uit tussen de twee. 

Katja Schuurman en Niek Schrijvershof uit elkaar

De twee zijn met flink wat bombarie aan de kant van Katja uit elkaar gegaan. Katja heeft in maart al haar foto’s met Niek verwijderd om vervolgens een aantal posts op Instagram te plaatsen die redelijk lastig te ontcijferen zijn. Ze was niet van plan om details te delen met de media over de breuk, maar ze heeft wel laten weten dat het daadwerkelijk uit was. 

Samen weer intiem gespot

Ze zijn samen weer intiem gespot tijdens een etentje. In de Story was te zien hoe de twee samen aan het dineren waren en het lekker knus hadden. Ze zijn zelfs tijdens het etentje naar buiten gegaan om eventjes naar de ondergaande zon te kijken. 

Niek Schrijvershof zegt het volgende over hun relatie: “Ik ga het niet ontkennen, want ik wil het er niet over hebben. Ik wil niet in de media komen. Als je wat wilt weten, moet je het aan Katja vragen”. Katja heeft er zelf nog niet zoveel over gezegd. Wel heeft ze een tijdje geleden gezegd dat ze niet op zoek is naar een relatie: “Je weet het maar nooit, maar voorlopig lijkt het er nog niet op. Er zijn wel mannen in mijn leven, maar niet vast”.