Kaj Gorgels en Monica Geuze maken samen een p*rnofilm: “Ze hebben geen controle”

Kaj Gorgels en Monica Geuze maken samen een p*rnofilm

Kaj Gorgels en Monica Geuze doen de laatste tijd alles samen. Nu zijn ze ook van plan om samen een p*rnofilm te maken. Dit is bepaald door de kijkers van hun nieuwe serie Geuze en Gorgels: Geen Controle. In de trailer is te zien dat ze dit daadwerkelijk door gaan zetten. 

Kaj Gorgels en Monica Geuze

Kaj Gorgels en Monica Geuze zijn natuurlijk al een hele tijd beste vrienden. De twee zijn constant met elkaar en hebben al verschillende series samen gemaakt. Ze maken ook wekelijks een podcast waar ze flink wat luisteraars mee trekken. Als beste vrienden delen ze natuurlijk veel met elkaar, maar het lijkt erop dat ze hier in hun nieuwe serie best ver in gaan. 

Op roadtrip door Europa

Voor de nieuwe serie die Kaj Gorgels en Monica Geuze op Videoland gaan maken, hebben ze een roadtrip door Europa gemaakt. Tijdens deze roadtrip hebben ze verschillende opdrachten gekregen van de luisteraars van hun podcast. De luisteraars hebben flink wat opdrachten doorgestuurd, waaronder de opdracht om samen een p*rnofilm op te nemen. 

Alles is door de luisteraars bepaald. Dit houdt in dat er door luisteraars bepaald wordt waar ze naartoe gaan, waar ze gaan slapen en wat ze gaan doen. In de trailer voor de serie laten ze alvast het een en ander los over de roadtrip die ze door Europa hebben gemaakt. 

De opdrachten voor de serie

Ze hebben ons dus al een klein voorproefje gegeven van wat er precies in de serie komt. Er zijn een aantal leuke en een aantal minder leuke dingen die ze gaan doen voor de serie, waaronder een p*rnofilm opnemen. Ze gaan zichzelf natuurlijk niet filmen, maar twee andere betaalde acteurs. Kaj Gorgels verwacht binnenkort een kindje te krijgen met zijn vriendin Jessie Jazz en Monica Geuze is gewoon happy single. 

Op de trailer kunnen we alvast zien hoe Monica Geuze een close-up maakt van een dame die een man oraal bevredigd. Monica vindt dit blijkbaar geen smakelijke aanblik om te filmen, want ze trekt er een heel vies gezicht bij. De volledige trailer kun je hieronder zien: