Juultje Tieleman wordt uit haar huis gehaald door de politie: “Ik weet dat het niet veilig is”

Juultje Tieleman wordt uit haar huis gehaald door de politie

Juultje Tieleman is gisteren uit haar huis gehaald door de politie. Op Instagram deelt Juultje waarom de politie dit gedaan heeft. Ze hebben haar opgehaald omdat haar auto beroofd is. In de parkeerplaats waar ze volgens haar ‘khapot veel’ voor betaalt, heeft iemand haar achterruit ingetikt om vervolgens alle spullen uit haar auto te halen. De politie heeft deze persoon weten te onderscheppen, maar Juultje is hier niet zo blij mee. Zo laat ze weten: “Ik weet nu dat het niet veilig is”. 

Juultje Tieleman is beroofd

In de garage onder haar appartement heeft Juultje Tieleman altijd haar bolide staan, maar blijkbaar is de garage niet goed beveiligd. De garage is van het grote bedrijf Q-Park. Juultje is helemaal over de rooie dat de garage niet goed beveiligd is. Er is niet eens een camera waarop ze kunnen kijken wat er gebeurd. 

Op haar Instagram verhaal deelt ze hoe ze graag wil dat Q-Park wat gaat doen aan de garages. Zo laat ze weten: “Fix dit aub, zet meer camera’s neer, of een bewaker, want waar the f*ck betaal ik zoveel voor?”. In een volgend verhaal laat ze weten: “De politie heeft dus mijn spullen terug gevonden bij de mensen die het gestolen hadden. Het is alleen gewoon klote dat ik nu m’n auto weer moet laten maken en weet dat het niet veilig is in de garage onder mijn huis”. 

De carrière van Juultje Tieleman

Juultje Tieleman heeft een bijzondere carrière achter de rug. Ze is eigenlijk bekend geworden door Gio, waar ze een tijdje geleden een relatie mee had. Hierna is ze veel op Instagram gaan posten en heeft ze veel volgers weten te verzamelen. Op Instagram staat ze vooral op de foto met weinig kleding. 

Heel veel meer dan dit en bekende vriendjes hebben, heeft ze eigenlijk niet gedaan. Blijkbaar maakt haar dit wel een makkelijk doelwit voor diefstal, want ze kunnen makkelijk een ruitje bij haar in tikken om even al haar spullen mee te nemen. Dit is natuurlijk vervelend voor Juultje, maar ook wel weer grappig om te horen.