Juultje Tieleman wil dat we achter haar ondergoed kijken

Juultje Tieleman wil dat we achter haar ondergoed kijken

De prachtige Juultje Tieleman vindt het weer nodig om een pikante foto op Instagram te plaatsen. In haar verhaal plaatst ze een foto waarop ze heel graag wil dat we achter haar ondergoed kijken. De bloedmooie Juultje Tieleman is natuurlijk een prachtige verschijning om naar te kijken. Daarom vindt niemand het erg om in haar ondergoed te kunnen kijken. 

De foto

Op de foto kunnen we zien hoe de prachtige Juultje Tieleman ons graag een inkijkje geeft in haar ondergoed. Door een foto van bovenaf te maken, weet ze dit goed voor elkaar te krijgen. We kunnen recht haar bh in kijken en ze lijkt dit niet erg te vinden. Natuurlijk is het voor ons ook niet erg om te zien. Kijk zelf maar!

Juultje Tieleman foto
Juultje Tieleman wil dat we achter haar ondergoed kijken 3

Juultje Tieleman beroofd

Gisteren deelde Juultje naast deze prachtige foto ook nog een ander nieuwtje. Ze is namelijk beroofd. Gelukkig zijn haar spullen al weer terug gevonden, want de daders zijn door de politie opgepakt. Er is ingebroken in de auto van Juultje waar de dieven blijkbaar een goede buit uit hebben kunnen halen. 

Juultje was helemaal over de rooie dat de parkeergarage onder haar woning niet goed beveiligd is. Er was geen camera in de buurt om dit in de gaten te houden, dus de daders konden makkelijk weg komen. Gelukkig heeft ze haar spullen weer terug en later op de dag heeft ze ons even verwend met de foto.