Juultje Tieleman laat net iets te veel zien

Juultje Tieleman trekt haar kleren uit

Juultje Tieleman laat net iets te veel zien. We zien wel vaker een video van Juultje langskomen waarin ze nogal pikante kleding aan heeft. Dit keer verrast ze ons weer met een prachtige outfit die ze op de TikTok aan heeft. Zal ze hierdoor niet een keer van TikTok verwijderd worden?

De vriendjes van Juultje

Juultje Tieleman staat er natuurlijk bekend om dat ze veel bekende vriendjes heeft gehad. Ook haar huidige vriend, Koen van Heest, is bekend van YouTube. Het lijkt er zelfs een beetje op dat ze alle Youtubers af probeert te gaan. 

Juultje is groot geworden toen ze een relatie met Gio Latooy had. In deze tijd is ze vooral bekend geworden door Gio die haar continu gebruikte voor de tumbnails van zijn video’s. Aangezien Juultje een prachtig lichaam heeft, is ze hier als influencer flink mee gegroeid. 

Na haar relatie met Gio heeft ze een tijdje een relatie gehad met de Youtuber Don de Jong. Dit heeft niet zo lang geduurd, want ze ging al snel verder naar de volgende. Op het moment is Koen van Heest het slachtoffer.

Juultje laat haar lichaam zien

Het liefste laat Juultje Tieleman constant haar lichaam zien op social media. Als het geen Instagram is waar ze dit op plaatst, doet ze het wel op TikTok. Ook deze prachtige video komt van TikTok. Kijk hier zelf maar!