Juultje Tieleman heeft het de laatste tijd niet mee zitten: Er is weer ingebroken in haar auto

Juultje Tieleman heeft het de laatste tijd niet mee zitten

Laatst was het bij Juultje Tieleman al raak dat iemand in de parkeergarage onder haar huis een autoruit ingeslagen had om vervolgens al haar spullen mee te nemen. Ook vandaag is het weer raak. Juultje is op het moment op vakantie en ook hier is er een autoruitje ingeslagen om haar auto leeg te roven. Dit heeft echter niet zoveel zin gehad, want ze had niet zoveel in haar auto liggen. 

Juultje Tieleman heeft het niet mee zitten

De laatste tijd zit het Juultje Tieleman helemaal niet mee. Eerst wordt er op klaarlichte dag ingebroken in haar auto, terwijl deze in een parkeergarage onder haar appartement staat. Juultje gaf aan dat ze al een godsvermogen moet betalen om haar auto in de parkeergarage te laten staan, dus dat het ronduit belachelijk is dat er ingebroken is. 

De vorige keer had de politie de inbrekers kunnen onderscheppen en heeft Juultje haar spullen terug gekregen. Het lijkt erop dat ze hier ook van geleerd heeft, want ze heeft niet meer van die dure spullen in haar auto liggen. De dieven hebben dit keer niet zoveel buit kunnen maken, maar Juultje is nu wel weer haar achterraampje kwijt. 

De slechte buit van de dieven

De dieven hebben geen goede buit te pakken gekregen door de auto van Juultje te beroven. Juultje heeft er zodanig van geleerd dat ze alleen nog maar make-up en een handycam in de auto had liggen. De dieven hebben dus alleen maar make-up en een handycam zonder oplader buit gemaakt. Volgens Juultje is het wel zonde van de beelden, want deze staan nog wel op de camera. 

Het enige wat de dieven dus echt buit hebben kunnen maken, zijn de beelden van de vlog van Juultje. Juultje vindt het zelf vooral klote, want de dieven hebben helemaal niks aan de buit en zij is nu haar beelden kwijt.