Jutta Leerdam veroorzaakt een levensgevaarlijke situatie met Jake Paul: “Je hebt ons bijna vermoord”

Jutta Leerdam veroorzaakt een levensgevaarlijke situatie met Jake Paul

Jutta Leerdam veroorzaakt een levensgevaarlijke situatie met Jake Paul. De eeuwig mooie Jutta Leerdam verblijft op het moment bij haar vriend Jake Paul in Amerika. Op TikTok laat de beste dame zien hoe ze heerlijk aan het genieten zijn van een ritje in de auto. Er gaat alleen iets niet helemaal goed tijdens het ritje, want Jutta veroorzaakt een levensgevaarlijke situatie in de auto. 

Jake Paul naar Nederland van Jutta

Een tijdje geleden was te zien hoe Jake Paul speciaal naar Nederland vloog om Jutta te verrassen met een zelfgemaakt schilderij. Jutta Leerdam ging bijna van haar stokje toen ze Jake Paul ineens voor haar deur zag staan met een pakketje. Hij had speciaal voor haar zijn best gedaan om een schilderij van een schaatsende Jutta te maken. 

Jutta in Amerika

Inmiddels is Jutta met Jake meegegaan naar Amerika om kennis te maken met haar schoonmoeder. Blijkbaar is dit haar goed bevallen, want ze liep hier ook in een te kleine bikini rond bij haar schoonmoeder. Jutta viel direct in de smaak bij haar schoonmoeder, want ze hebben lekker met elkaar gekletst de hele avond. 

Jutta veroorzaakt levensbedreigende situatie

Tijdens de video die Jutta op TikTok plaatst is te zien hoe ze een levensbedreigende situatie veroorzaakt. Jutta liet eerst haar hoedje zien die ze ophad: “Het is heel erg Europees, hoe vinden jullie het staan?”. Jake Paul kan het niet laten om haar een complimentje te geven: “Het staat prachtig”. “Dankjewel. Het zal jou ook heel goed staan, schat!”, zegt Jutta hierop. 

Vervolgens probeert ze het hoedje bij Jake op te doen, maar houdt ze het hoedje voor zijn ogen. Jake schrikt zich helemaal een hoedje: “NOO, OH MY GOOOD”, roept hij helemaal in paniek. Jutta biedt hier direct haar excuses voor aan en begint te lachen, maar het had ook heel anders af kunnen lopen als ze dit nog langer had gedaan. Kijk zelf maar!

@juttaleerdam 🧢 @Jake Paul ♬ origineel geluid – Jutta Leerdam